Design-ul si istoria inelului de logodna

Design-ul si istoria inelului de logodna

Design-ul si istoria inelului de logodnaCasatoria este un pas important in viata si daca doresti sa pasesti in aceasta aventura alaturi de aleasa/ales este esential sa acorzi atentie tuturor detaliilor, intrucat fiecare etapa conteaza! Momentul cererii in casatorie, clipa nuntii, schimbul de inele de logodna si verighete sunt clipe emotionante care trezesc sentimente intense de care iti vei aminti cu bucurie, in timp. In acest context alegerea accesoriilor care simbolizeaza casatoria se transforma intr-o sarcina importanta pentru tinerii care doresc sa faca acest pas. In randurile urmatoare vom incerca sa descoperim care sunt trendurile in materie de  inele de logodna si verighete in acest an dar si modul in care trebuie alese, precum si care este istoria verighetelor si ce simbolizeaza acestea.

Verigheta simbol al pecetluirii casatoriei

Istoria acestei mici bande aurii a inceput odata cu oranduirea legilor crestine si est simbol al uniunii dintre un barbat si o femeie. Pentru mult timp verigheta era si un simbol al statutului social, pentru ca in trecut doar aristocratii aveau acces la bijuterii pretioase si puteau achizitiona verighete din aur, pe cand oamenii de rand purtau verighete simple din metale comune.

In evul mediu aceste inele de logodna si verighete au devenit un mod de a dovedi suportul financiar al barbatului catre femeie. In prezent verighetele sunt simboluri ale unirii unui cuplu prin taina casatoriei si sunt asezate de preot pe degetul inelar in timpul slujbei religioase.  Odata cu trecerea timpului verighetele au devenit si accesorii estetice importante pentru tinerele care fac acest pas important in viata.

Verighetele, accesorii de nunta cu stil

Vezi si:  Parfumurile care le purtăm pentru a seduce

Cum am mentionat tinerii din societatea actuala pun accent pe aspectul estetic al acestor inele de logodna si verighete, intrucat sunt cele mai purtate bijuterii. Aceste accesorii trebuie sa fie stilate, sa se incadreze in trenduri si sa se simta confortabil pe deget! Create pentru degetele inelare aceste benzi din metal pretios, trebuie sa se potriveasca cu personalitatea celui/celei care o poarta.

Daca multe cupluri aleg sa poarte verighete perechi care ca semne de completare, alti tineri adopta verighete cu design diferit care sa se potriveasca cu stilul personal.

Conform specialistilor in arta bijuteriilor, designul verighetelor a evoluat foarte mult in ultimii ani. Daca in trecut erau folosite benzile simple cu aspect minimalist in ceremonia de oficializare a cununiei, acum mirii si miresele prefera modele complexe, decorate cu pietre pretioase si semipretioase.

Bijutierii au remarcat cereri foarte variate si din punct de vedere al materialelor din care sunt realizate, sunt extrem de populare modele din aur galben, aur alb, aur roz si platina. Combinatiile inedite, asocierile indraznete si jocul de culori transforma aceste accesorii de nunta cu simbolistica incarcata in elemente estetice cheie care pune in valoare personalitatea fiecaruia.

Inelele cu pietre ovale, cele inserate cu rubine sangerii sau diamante rafinate sunt extrem de populare printre tinerii cu vederi moderne, care apreciaza bijuteriile cu stil.

Verighetele si inele de logodna, bijuterii de suflet

Trendurile in materie de inele de logodna si verighete se modifica constant. Piata de accesorii de nunta este foarte variata de la modele clasice cu aspect minimalist, la modele realizate in filigran si piese personalizate cu amprenta digitala sau alte elemente personale. Insa aceste bijuterii sunt extrem de personale, asa ca de aici vine intrebarea logica “Designul este totul?” atunci cand vine vorba de casatorie, nunta, inele de logodna si verighete?

Vezi si:  Conform terapeutilor toate cuplurile trec prin aceste obstacole

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *