Motive pentru care femeile sunt mai atrase de barbatii introvertiti

Motive pentru care femeile sunt mai atrase de barbatii introvertiti

Barbatii intrvertiti sunt in general persoane concentrate, nu foarte exigente, demne de incredere, apreciaza relatiile autentice si petrec mai putin timp in compania oamenilor si stiu sa ii asculte pe ceilalti. Nu este de mirare faptul ca femeile sunt atrase de acest gen de barbati.

Onestitatea. Unul din principalele lucruri spre care sunt atrase femeile in cazul barbatilot introvertiti este onestitatea. Un barbat introvertit are mai multe calitati precum auto-constinta, intelegerea propriei forte, faptul de a nu fi nevoit sa ii impresioneze pe ceilalti, aprecierea relatiilor de calitate…persoanele introvertite sunt mai cinstite spre deosebire de altii.

Seriozitate. Chiar daca majoritatea femeilor isi doresc sa se poata distra si sa rada impreuna cu partenerul de viata, au nevoie in egala masura si de o persoana care sa fie serioasa atunci cand situatia o cere. Introvertitii au tendinta sa abordeze intr-un mod mai serios viata, sunt mai responsabili si sunt mai interesati de realizarea obiectivelor si construirea unei familii. Numeroase sunt femeile care au nevoie de un barbat cu care sa poata sa isi construiasca o viata, o familie. Este destul de greu sa progresezi in viata cu o persoana care nu este serioasa.

Comunicarea. Comunicarea este deosebit de importanta intr-o relatie. Cu toate acestea, este important sa poti sa te exprimi in mod clar. Extrovertitilor le este in general mai greu sa se exprime deoarece le este teama de ceea ce gandesc ceilalti despre ei in timp ce introvertitii nu sunt atat de preocupati de aceste lucruri. Un extrovertit este interesat de parerea celorlalti despre el in timp ce introvertitii apreciaza calitatea si nu le este greu sa spuna direct ce gandesc. Numeroase sunt femeile care apreciaza aceasta calitate la un barbat deoarece comunicarea este un factor important in cadrul unei relatii reusite.

Vezi si:  Parfumurile care le purtăm pentru a seduce

Auto-constiinta. Introvertitii au tendinta sa aiba o anumita auto-constiinta. Asta deoarece petrec mult timp gandindu-se la ceilalti, mai mult decat la propria lor persoana. Se intreaba ceea ce gandesc ceilalti, cum ar putea imbunatati anumite lucruri, cum sa isi atinga obiectivele…acest lucru le ofera o idee precisa despre fortele si slabiciunile lor. Dar si sa fie in contact cu ei insisi si cu partenerii lor. Multe femei apreciaza aceasta calitate deoarece stiu la ce sa se astepte in cazul unui introvertit.

Increderea. Un barbat introvertit este cel mai adesea mai demn de incredere decat unul extrovertit. Un introvertit stie ca este important sa tina lucrurile pentru el. Femeile apreciaza acest lucru deoarece isi doresc un partener in care sa aiba incredere, cu care sa vorbeasca orice.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *