Puncte de reper pentru a sti daca esti indragostit cu adevarat

Puncte de reper pentru a sti daca esti indragostit cu adevarat

Oare poti sa spui de cate ori ai iubit cu adevarat pana acum? Unii ar spune ca de foarte multe ori pana acum. Dar foarte multe persoane confunda cel mai adesea, marea iubire cu o simpla simpatie.

Atunci cand ne referim la iubire, ne referim la acel sentiment care ne suscita interesul si angajamentul pentru o anumita persoana. Ai dificultati insa atunci cand trebuie sa recunosti semnele iubirii? Iata cateva puncte de reper care sa iti vina in ajutor.

Esti dependent de acea persoana. Intreaga ta atentie deci se va concentra asupra acelei persoane. Vei vrea sa stii ce face, cum este, ce ii place si ce o intereseaza.

In plus, vei vrea sa impartasesti cu acea persoana tot ceea ce iti place sau care sunt lucrurile care nu iti plac deloc. Acest lucru va va permite sa creati legaturi mult mai puternice.

Vrei ca cei apropiati sa fie de acord cu alegerea ta. Un alt semn care poate sa te duca cu gandul ca esti cu adevarat indragostit- vorbesti cu toti cei din jur despre acea persoana. Un lucru perfect normal mai ales daca consideri ca prietenii sau familia ar putea determina intr-o masura mai mica sau mai mare daca acea persoana ti se potriveste cu adevarat.

Cei din jurul tau pot sa aiba o perspectiva mult mai echilibrata asupra lucrurilor si trebuie sa profiti din plin de asta. Iar punctele lor de vedere te pot ajuta sa determini daca este sau nu persoana potrivita pentru tine.

Nu mai cauti in jur potentiale cuceriri. Atunci cand esti indragotit iti pierzi intreg interesul pentru toti ceilalti din jur. Chiar daca ai avut mai multe relatii sau aventuri pana acum, intreaga ta atentie va fi indreptata de acum inainte doar asupra persoanei care te intereseaza.

Vezi si:  Dedicatie pentru .. EA

Incepi sa iti faci planuri pe termen lung. Este inevitabil sa nu iti faci planuri cu persoana de care te-ai indragostit cu adevarat. Pot sa fie planuri simple- un week-end sau un sejur in doi sau planuri mult mai complexe precum mutatul impreuna.

Te straduiesti sa fii o persoana mai buna. Asta nu inseamna ca ai fost o persoana mai rea inainte. Atunci cand suntem indragostiti chiar vrem sa devenim cea mai buna varianta a noastra. Trebuie sa fii insa constient de faptul ca nu ai cum sa schimbi chiar toate lucrurile si sa ramai cu picioarele pe pamant.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *