Cum sa iti monitorizezi casa de la distanta

Cum sa iti monitorizezi casa de la distanta

camera-de-supraveghere-wireless-rotativa-hd-720p-216Telefonul este un gadget care nu lipseste de la nici o persoana. Acesta ofera posibilitati de apelare si divertisment care ne sunt utile tututor. Insa la fel putem spune si despre camerele de supraveghere, la fel de importante sau poate chiar mai importante decat un telefon mobil.

Camerele de supraveghere au rolul de a proteja un obiectiv. Poate sa fie casa dvs, masina sau orice altceva. Avantajul camerelor de supraveghere moderne este ca pot fi accesate de pe telefonul mobil. Puteti oricand sa vedeti de la distanta ceea ce ele supravegheaza si puteti fi alertat in cazul unei actiuni nedorite.

SKUT.ro este un magazin online unde gasiti o varietate de sisteme de supraveghere, sisteme de alarme, sisteme anti efractie, echipamente auto si alte accesorii. Preturile sunt foarte avantajoase, iar echipa de profesionisti va ajuta cu asistenta post vanzare in momentul in care va decideti ca vreti sa comandati. Toate produsele disponibile in oferta magazinui online SKUT.ro beneficiaza de garantie, factura, drept de retur in 14 zile si posibilitate de testare in showroom.

Camerele de supraveghere IP ofera o calitate net superioara fata de cele analogice si ofera functii avansate prin intermediul NVR-ului. Aceste camere se pot monta la interior sau la exterior, pot filma noaptea pe distanta foarte mari si pot functiona cu un singur cablu pentru semnal si alimentare.

Camerele de supraveghere moderne beneficiaza de protectii avansate pentru apa, praf, temperaturi extreme sau chiar vandalism. Aceste protectii sunt menite sa ofere o extra siguranta camerelor in cazul vandalismelor sau in cazul in care conditiile meteo nu sunt prietenoase. In cazul in care zona pe care doriti sa o monitorizati are o iluminare scazuta sau chiar 0, indicat ar fi sa folositi un sistem supraveghere cu tehnologie Starlight. Aceasta este una dintre cele mai tehnologii produsa de cei de la Dahua in acesta directie.

Vezi si:  Creare site de prezentare pentru firme din diverse domenii

poza-skut.ro

In cazul in care doriti sa va monitorizati casa de la distanta, cu o camera IP (sau mai multe), puteti accesa intreg sistemul de la distanta cu ajutorul telefonului mobil. Cu o simpla aplicatie puteti sa accesati tot sistemul de supraveghere, sa realizati setari de la distanta, sa controlati camerele, sa le miscati pe pozitia dorita si chiar sa vizualizati imagini din trecut.

Aceasta tehnologie este foarta utila daca sunteti o persoana foarte protectiva si doriti sa stiti starea locuintei in permanenta. De asemenea, puteti oricand sa comunicati cu persoane din locuinta daca camera aleasa de dvs are microfon si difuzor.

Comunicarea nu are limite deoarece nu depinde de un operator de telefonie mobila. Totul se realizeaza prin internet, nu exista tarife suplimentare, limite sau alte retineri.

Sisteme de supraveghere si alte echipamente de protectie sunt disponibile la SKUT.ro, magazin specializat in sisteme de supraveghere, sisteme de alarma si alte echipamente pentru siguranta si protectie. Afla mai multe detalii pe www.skut.ro.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *