Cum poti uita fosta iubire? Etapele prin care trebuie sa treci

Este foarte greu sa uiti pe cineva de care ai fost foarte indragostit sau indragostita. Vezi mereu in jur lucruri sau persoane care iti aduc aminte de fiinta iubita si acest lucru iti poate genera emotii puternice uneori. Iar consecintele unei rupturi amoroase pot sa fie cu adevarat deprimante.

Iata insa cateva etape sau sfaturi de catre sa tii cont atunci cand vrei sa uiti fosta iubire si sa treci cat mai repede de asta.

Rupe orice contact. Este foarte greu sa uiti de fosta iubire atunci cand totul din jur iti aminteste de ea. Deci trebuie sa rupi contactul de tot cu ea si cu cei care iti amintesc de ea. Nu urmari de asemenea, fosta iubire pe Facebook sau pe Instagram, poti incerca chiar sa iti schimbi numarul de telefon si renunta la toate lucrurile pe care le-ati cumparat impreuna.

Trecutul trebuie sa ramana in trecut. Este perfect normal sa suferi dupa o deceptie amoroasa sau dupa un divort. Este destul de greu sa uiti o persoana care a contat foarte mult pentru tine. Dar daca vei continua sa suferi si sa te tot gandesti la ce ai fost, vei continua intr-o spirala negativa. Trebuie deci sa accepti ca relatia este incheiata si ca nu mai poti face nimic pentru a remedia asta. Nu poti schimba trecutul. Este inutil, dar incearca sa traiesti prezentul si sa te gandesti la viitor.

Concentreaza-te asupra propriei persoane. Nu mai trebuie deci sa te gandesti la alta persoana, decat la tine. Ai grija de tine, fa doar ce iti place, rasfata-te si incearca sa faci ceva nou pentru a uita totul.

Petrece mai mult timp cu prietenii si cu familia. Cu prietenii cei mai buni si cu familia, serile in care esti doar tu cu tine, nu vor mai exista si vor trece mai usor. Este foarte important sa fii cu cineva in aceasta perioada si sa ceri ajutorul atunci cand este nevoie.

Trebuie sa accepti si noi contacte in jurul tau. Este un sfat destul de controversat, dar de care trebuie sa tii cont. Sa intri in contact cu alte persoane reprezinta cea mai buna modalitate de a uita de fosta iubire. Orice s-ar intampla, vei uita mai repede de durere si vei vedea ca ai invatat anumite lectii din relatia trecuta. Un lucru e sigur-  nu vei mai face aceleasi greseli si ai invatat din propriile greseli.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *