Awake: un thriller soporific care se uita aproape imediat

Disponibil incepand cu data de 9 iunie pe Netflix, Awake ne transporta inca o data intr-o lume post-apocalitptica in care, de data aceasta, populatia nu reuseste sa adoarma…spre deosebire de cel care se uita la film…

Inca de la inceput, avem impresia ca acest thriller realizat de catre Mark Raso va fi unul banal, ca sa nu spunem mai multe. Un misterios black-out, a carui origine este necunoscuta pana la sfarsit, provoaca un efect secundar neasteptat: populatia este incapabila sa doarma si consecintele se fac rapid simtite. Si, in doar cateva ore, lumea se transforma intr-un camp de batalie versiune Mad Max. In mijlocul acestui haos facem cunostinta cu Jill care incearca cu disperare sa isi protejeze cei doi copii. Doar micuta Matilda mai reuseste sa doarma, dintr-un motiv necunoscut. Capacitatea sa de a dormi face din ea tinta invidiei tuturor, oamenii de stiinta isi doresc sa faca experimente pe ea pentru a gasi un remediu pentru aceasta problema.

Chiar daca punctul de plecare al filmului ne duce cu gandul la un film in genul survival cum este Bird Box, ceva se intampla pe parcurs, spectatorul incepe sa isi piarda rabdarea, nu mai este atent la ce se intampla. Road-trip-ul familial de-a lungul Statelor Unite ale Americii este unul cat se poate de clasic, cu lotul sau de obstacole neasteptate si intalniri neobisnuite. Cu 15 minute inainte de genericul final, deja stim cum se va termina filmul. Principalul defect al filmului Awake este lipsa de interes, de suspans si de tensiune. Din nefericire, filmul nu reuseste sa isi atinga niciun obiectiv din cele propuse.

In ciuda unei distributii solide formate din Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Shamier Anderson, Finn Jones sau Frances Fisher, Awake se alatura numeroasei liste de filme in genul thriller oferite de Netflix care se vor uita imediat dupa incheoerea vizionarii. Singurul lucru pe care ni-l vom aminti din acest thriller soporific este interpretarea oferita de Ariana Greenblatt (Love and Monsters).

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *