Completeaza o nunta reusita in tematica rustica

Completeaza o nunta reusita in tematica rustica

tematica rusticaCele mai aparte evenimente organizate in ultima vreme reusesc sa se evidentieze prin abordarea unor tematici simple, dar sugestive. Una dintre cele mai abordate tematici pentru evenimente este cea Rustica, in care naturaletea si caracterul deosebit al florilor este completat de un fundal cu aspect lemnos, simplist.

O nunta cu tematica rustica reuseste sa se evidentieze prin integrarea unor elemente florale emblematice, precum sunt florile de lavanda, florile de bumbac sau floarea soarelui. Un alt element de referinta al acestei tematici este dat de fundalurile inchise la culoare, cu aspect pamantiu sau tip panza de sac. La nivel de accesorizare, sfoara are cea mai mare priza la public, insa si panglicile de organza in culori asociate naturii se potrivesc de minune.

set-complet-nunta-rustic (1)V-ati prins deja, probabil, inca de cand vorbeam de accesorizare si imprimeuri-vedeta la ce ne referim. Vorbim de un aspect deloc de neglijat in cadrul oricarei petreceri, respectiv invitatia de nunta si setul de papetarie coordonat modelului acesteia. Modelele de invitatii de nunta cu aspect rustic nu se dezic insa de aspectul lor diafan, de eleganta si simplitate. Liniile fine, nuantele solare si domolite ale florilor aflate in contrast puternic cu fundalul inchis la culoare sunt evidentiate de folosirea unor culori intense sau de un fundal alb linistitor. Florile si penele sunt cele mai sugestive pentru a ilustra intr-un mod adecvat tematica rustica.

Accesorizarea invitatiilor este de asemenea pe masura. Rustic nu inseamna lipsit de orice urma de sofisticat, asadar combinarea elementelor grafice cu aspect rustic se impleteste foarte bine cu accesorii tip fundita din satin sau din organza. Daca totusi invitatia are o identitate statura, accesorizarea plicurilor folosite pentru invitatii, asta insemnand inserturi speciale pentru plicuri sau alte detalii scoate modelul din anonimat.

Vezi si:  Pauza- idee buna sau nu pentru a salva un cuplu?

set-complet-floarea-soareluiSeturile complete de papetarie pentru nunta sunt alcatuite din invitatii de nunta, meniuri, numere de masa si place carduri, acestea fiind ideale pentru a completa decorurile de nunta cu lemn si flori uscate, dar si pe cele mai simpliste, fara prea multe pretentii. Un eveniment care are integrat in decor papetaria cu aspect rustic transmite o caldura linistitoare, petrecerea in sine fiind parca conturata pentru acele cupluri care isi doresc ca experienta tuturor celor invitati sa fie una linistitoare, placuta, exact ca in sanul unei familii.

Pentru altfel de invitatii tematica Rustica este, asadar, una ideala. De ce sa nu le transmiteti si celor dragi aerul relaxat al unei petreceri ce oricum va ramane intiparita in memoria tuturor intr-un mod atat de simplu? Diferenta se simte in buzunar si se vede, bineinteles, in calitatea materialelor utilizate pentru a va ajuta sa creionati o poveste extraordinara.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *