Ce sunt soluțiile de tip BaseCoat?

Happy manicure workingPentru ca unghiile să arate într-un mod perfect, a fost nevoie de foarte multe încercări până când companiile producătoare de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor, să descopere soluțiile perfecte pentru frumusețea mâinilor noastre.

Este un lucru care pe noi ne avantajează. Cele mai moderne produse pentru îngrijirea unghiilor sunt în momentul de față soluțiile speciale pentru pregătirea unei manichiuri perfecte, geluri construcții, geluri color, kit unghii gel, oje semipermanente, pudre acrilice, polygel, etc.

Soluțiile de tip BaseCoat

Este una dintre soluțiile cele mai importante pentru obținerea unei manichiuri care va rezista cel puțin 3-4 săptămâni. Soluțiile de acest tip, spre deosebire de soluțiile de tip Primer care dezinfectează foarte bine unghia și o degresează, au rolul principal de a realiza aderența perfectă a ojelor sau gelurilor la suprafața unghiei.

Dacă nu ați folosit un astfel de produs până acum, rețineți că acesta se absoarbe foarte repede pe suprafața unghiilor, uscarea lui făcându-se cu ajutorul lămpilor moderne de tip UV sau LED. Toți stiliștii recomandă acest produs mai ales pentru persoanele care au unghii sensibile, care se rup ușor și mai sunt și exfoliate. Unul din rolurile lui importante este și acela de a proteja unghia de pigmenții agresivi din componența ojelor sau a gelurilor UV.

Distribuitori de produse de calitate și moderne pentru îngrijirea unghiilor

Când veți decide să renunțați la metodele clasice de îngrijire a unghiilor și să vă îndreptați atenția către metodele moderne, rețineți numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din domeniul industriei Beauty: Enails. Oferta aceasta este interesantă deoarece este vorba despre produse de foarte bună calitate, despre produse profesionale care au și prețuri foarte bune. Cu astfel de produse, manichiurile nu pot fi decât foarte reușite și vor rezista și foarte mult timp.

Deja, saloanele de înfrumusețare folosesc astfel de produse pentru tot felul de tipuri de manichiuri. Întreaga gamă de produse poate fi utilizată de orice centru de înfrumusețare precum și de către persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă.

Multe dintre aceste produse foarte moderne conțin componente care au rolul de a proteja unghiile de agresiuni zilnice realizate de către substanțele chimice din componența produselor de curățenie sau de cele din componența produselor pentru manichiuri și pedichiuri.

Oferta Enails.ro include soluții de diferite tipuri necesare pentru pregătirea unghiilor Primer, Basic Coat, Top Coat, oje semipermanente, geluri construcții, geluri color, pudre acrilice, polygel, decoruri pentru unghii, tatuaje interesante, acetonă, soluții de degresare, ulei pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, aparatură pentru centrele profesionale, ustensile și accesorii, dezinfectante performante, lămpi UV, sterilizatoare, etc.

Oferta este suficient de variată și după părerea noastră merită consultată periodic. Concurența devine din ce în ce mai mare în zilele noastre și este bine să fiți pregătiți!

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *