Ce insula sa alegi pentru o calatorie in Caraibe

Ce insula sa alegi pentru o calatorie in Caraibe

Zecile de insule diseminate in cele patru colturi din Caraibe constituie un arhipelag de o diversitate remarcabila. Vibranta Jamaica nu are mare lucru in comun cu Aruba, asaltata de obicei de turisti. Chiar si insulele mai apropiate precum Saint-Kitts si Nevis sunt extrem de diferite atat datorita fizionomiei lor cat si datorita potentialului turistic. Cum am putea alege cea mai potrivita insula pentru o calatorie in Caraibe?

Aruba

Calitatea principala a insulei Aruba, o insula arida si aproape lipsita de relief, aflata in largul Venezuelei este faptul ca reprezinta o panglica de plaje marginite de complexuri impunatoare si asortate cu galerii de magazine si restaurante.

Bahamas

Concentrand intreaga diversitate a insulelelor Caraibe in sanul unui microcosmos situat in apropiere de Statele Unite ale Americii, cele 700 de insule din Bahamas sunt izolate. Sunt perfecte pentru vizitatorii carora le place sa calatoreasca din insula in insula, pentru amatorii de scufundari si petreceri.

Jamaica

Vasta Jamaica care pare sa concentreze toate cliseele din Caraibe gazduieste numeroase complexe, de la cele mai luxoase la cele mai modeste si o cultura urbana caracteristica. Este o destinatie perfecta pentru gurmanzi, pentru cei care cauta o vacanta intr-un complex balnear.

Puerto Rico

Istoricul San Juan este unul din cele mai populare locuri din Porto Rico. Este un loc plin de viata, un oras de dimensiuni mari din Puerto Rico care afiseaza intinderi vaste pe plaja, cazinouri, un patrimoniu istoric tangibil si o bogata cultura hispanica. Este o destinatie perfecta pentru vacantele care nu se limiteaza la soare si la plaja.

Saint-Martin

Doua culturi distincte – olandeza si franceza – isi impart teritoriul acestei insule animate de marime relativ modesta. Francezii propun o vacanta discreta, linistita in timp ce olandezii propun vacanta plina de distractie.

Vezi si:  Hoteluri ieftine in Bucuresti: ce alegem?

Antigua

Numeroase sunt plajele care se afla pe aceasta insula de marime medie. English Harbour le ofera doritorilor de distractie vapoare si un patrimoniu colonial interesant.

Barbados

Accentele britanice reprezinta o mostenire in aceasta insula cocheta, de marime medie. Aceasta insula deosebit de primitoare gazduieste numeroase plaje ideale pentru surf. Este o locatie ideala pentru orice buzunar.

Haiti

Haiti ofera o cultura de o bogatie impresionanta, cea mai Africana insula din regiune, insula ideala petnru orice turist care vrea sa se relaxeze si sa se distreze deopotriva. Este destinatia perfecta pentru toti turistii care calatoresc pentru a invata si pentru a descoperi cat mai multe lucruri noi.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *