Cazare ieftina in Baile Felix? Unde?

Cazare ieftina in Baile Felix? Unde?

 

Acum cateva saptamani am vizitat Baile 1 Mai, de langa Oradea, iar experienta am descris-o aici. Astazi o sa vorbim un pic despre Baile Felix, statiune situata la doar 10 km de Oradea, sau mai precis, despre posibilitatitle de cazare din Baile Felix.

In principiu, trebuie sa stiti despre aceasta statiune ca este cea mai mare statiune de profil balnear din Romania si ca afectiunile tratate aici sunt de ordin neurologic, ginecologic, reumatologic, astfel ca mai in orice moment al anului pot fi gasiti acolo un numar destul de mare de turisti veniti la tratament.

Cele mai frecvente tipuri de tratamente efectuate in saloanele din Baile Felix sunt hidroterapia, electroterapia, masaje, impachetari cu parafina si altele, in functie de dotarile salilor de tratament. De exemplu, la Hotel Termal Baile Felix, pe langa piscinele cu apa termala din aria complexului, clientii mai pot beneficia de servicii de masaj profesional, de serviciile unui centru SPA modern si pe deasupra, pot merge la sauna si la solar.

Mai trebuie sa stiti despre aceasta statiune ca nu e dedicata doar turismului “sanitar”. Este pe locul doi in ceea ce priveste numarul de locuri de cazare (pe primul loc e litoralul romanesc), iar printre obiectivele turistice ce pot fi vizitate si unde se poate petrece timp, se numara:

lacul cu nuferi si broaste testoase;
strandul Apollo (unde eu nu am fost multumit);
Craterul de la Betfia (cu o adancime de 84 de metri), fiind cel mai adanc loc din Romania;
Rezervatia naturala “Paraul Beta”;
Capela de la Haieu, fondata in jurul anului 1430;

Vezi si:  Coronavirus si vacanta: unde putem pleca in vara aceasta?

In principiu, recomand Baile Felix in detrimentul Bailor 1 Mai. Sunt mult mai multe posibilitati de cazare (si mult mai ieftine), iar serviciile chiar nu se pot compara.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *