Cateva intrebari pe care trebuie sa ti le pui pentru a sti daca relatia ta va dura

Cateva intrebari pe care trebuie sa ti le pui pentru a sti daca relatia ta va dura

Atunci cand simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, nimic nu mai conteaza decat relatia. Singura problema este ca niciodata cnu putem sti cat va dura idila… o luna, trei ani sau intreaga viata? Unele relatii nu dureaza din cauza personalitatilor diametral opuse sau dezacordurilor. Cum ramane insa cu a ta? Cum poti sti ca sunteti facuti unii pentru altii? Iata o lista cu cateva intrebari la care sa raspunzi.

Sunt alaturi de persoana potrivita? Daca vei raspunde cu Da la majoritatea intrebarilor, atunci nu mai incape nici urma de indoiala- esti alaturi de persoana potrivita.

Dar daca raspunzi cu Nu, la cateva dintre ele, atunci inseamna ca poate relatia voastra nu este atat de serioasa precum ai vrea sa crezi.

Partenerul tau te face sa vrei sa devii o versiune mai buna a ta si viceversa?

Va simtiti amandoi in largul vostru sau nu atunci cand trebuie sa va impartasiti sentimentele sau cand trebuie sa va bazati unii pe altii?

Va acceptati reciproc unii pe altii si nu faceti presiuni pentru a va schimba?

Atunci cand anumite dezacorduri isi fac aparitia, incercati sa comunicati, respectandu-va unii pe altii, lasand negativitatea deoparte sau alte sentimente de manie sau de dispret?

In cuplul vostru, luarea de decizii importante, puterea si influenta sunt repartizate in mod echitabil?

Partenerul tau este cel mai bun prieten al tau si viceversa?

Atunci cand gandesti sau cand vorbesti spui mai degraba « noi » sau « al nostru », decat « eu » sau «  al meu »?

Tu si persoana de langa tine, aveti incredere recirpoca unii in altii in ceea ce priveste parolele de la e-mail, de la retelele sociale sau de la telefon? Si in ceea ce priveste codurile pin de la carduri?

Vezi si:  Ajuti fara sa ai pretentii

Aveti o parere buna unii despre altii, fara sa exagerati insa parerile pozitive?

Prietenii vosti apropiati sunt de parere ca aveti o relatie frumoasa, sudata si ca relatia voastra va dura foarte mult?

Relatia voastra nu este « inundata » de ganduri sau sentimente toxice precum cele de gelozie, invidie sau posesivitate? Asa este?

Impartasiti aceleasi valori, fie ele politice, morale, religioase sau in ceea ce priveste casatoria si impartasiti aceleasi conceptii sau idei in ceea ce priveste cresterea si educatia copiilor?

Ai fi gata sa iti sacrifici propriiile dorinte sau nevoi pentru binele persoanei de langa tine?

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *