Cat mai costa o paine?

Cat mai costa o paine?

1 leu? 2 lei?
De cand am zis ca e timpul sa scap de niste kilograme, jur ca nu am mai pus in gura pic de paine. Insa, stiu ca sunt unii care la o adica, nu au nici de pe ce sa bea apa sau de unde. Statistic vorbind, la fiecare minut, un copil moare de foame in Africa, moarte ce ar putea fi impiedicata daca ar avea zilnic hrana si apa potabila.
Zic bine, nu?
Afland de pe blogul lui Haotik de campania celor de la Maguay, am zis sa dau o mana de ajutor, atata cat pot si eu. Nu am mare trafic, dar asta nu inseamna ca nu pot pune umarul la o campanie ce se vrea a fi una umanitara, de ajutorare a celor …hai sa nu spun napastuiti, ci cu probleme mai grave.
Pe scurt, treaba sta cam asa:
Pentru fiecare like pe care cei de la Maguay il primesc pe pagina lor oficiala de Facebook, ei vor dona cate o paine unui azil de batrani.
Ce va costa? Nimic. Efortul de a da un click.
Si da, puteti sa va invitati prietenii sa dea un Like, tocmai pentru ca numarul ajutoarelor sa creasca, poate chiar inzecit. Nu sunt eu un fan al campaniilor, insa cum aceasta nu promoveaza “puma mea” (trademark Zoso)cine stie ce eveniment, chiar cred ca merita, mai ales ca e vorba de hrana unor batrani sau a unor copii, pentru care nimeni nu face mai nimic.
Asa ca, hai sa dam o mana de ajutor impreuna…

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *