eBook Reader Prestigio PER3162BN – cu ecran de 6 inch

eBook Reader Prestigio PER3162BN – cu ecran de 6 inch

Departe de-a fi unul dintre gadget-urile ultraperformante, acest ebook Reader marca Prestigio este cel mai ieftin produs din gama sa, existent pe piata online si offline a Romaniei. Cu ecran de 16 inch, 16 nuante de gri de fundal si o baterie capabila sa reziste pana la 30 de ore in regim de citire si pana la 23 de ore in regim de inregistrare de voce, Prestigio PER3162BN este fara indoiala, un gadget care isi merita banii. Iata de ce:

  • pret de pana in 440 de lei la emag, lucru ce-i asigura automat statutul de cel mai ieftin ebook reader de pe piata;
  • suporta 6 tipuri de fisiere audio, printre care si .mp3 si .WMA;
  • procesor de 400 de mHz suficient de puternic cat sa deschida/inchida fisierele fara se blocheze;
  • nu se supraincalzeste;
  • capacitate maxima de memorie de 32 de Gb;
  • Display de 6 inch placut ochiului

Exista oameni care se plang ca durata de viata a bateriei scade destul de mult in conditii de utilizare frecventa, lucru partial adevarat. De cele mai multe ori, durata de viata a bateriei ramane aceeasi sau descreste in limita a cateva minute o data la cateva luni. Totusi, acest lucru poate fi prevenit cu ajutorul unei setari care selecteaza un timp de stingere automata, timp ce poate varia intre 3 si 15 minute. Aceasta optiune scade semnificativ sansele ca durata de viata a bateriei sa descreasca.

Asa cum am precizat mai sus, ecranului acestui ebook Reader Prestigio este de 6 inch, adica de 15,25 cm. Este suficient de mare cat sa puteti accesa paginile fisierelor .pdf sau .epub fara a fi nevoie sa selectati functia Zoom si totodata, este suficinet de mic cat sa incapa intr-un rucsac sau chiar si intr-un buzunar mai incapator. Rezolutia maxima redata e 800×600 (la fel ca si Amazon Kindle, un produs similar dar cu mult mai scump) si ecranul este de tip e-ink. Altfel spus, utilizatorilor le sunt redate fisierele intr-un mod indentic cu cel oferit de ziare si reviste, lucru care face ca cititul fisierelor .pdf sau .epub sa nu mai fie atat de obositor. Singurele probleme pe care s-ar putea sa le aveti implica carti xeroxate, a caror vizibilitate este de obicei scazuta. Totusi, putine sunt cazurile in care documentele xeroxate sunt scanate si transformate in parte componenta a unui fisier .pdf.
Rapiditate si siguranta

Vezi si:  Creare site de prezentare pentru firme din diverse domenii

Din ce am putut vedea, nu au fost cazuri in care ebook-ul Prestigio PER3162BN sa se blocheze sau sa raspunda tardiv la comenzi. Sigur, modelul in cauza a suferit un firmware (altul decat cel pre-instalat, luat direct de pe site-ul celor de la Prestigio), dar asta nu schimba cu nimic situatia.

In principiu, cred ca acest ebook reader este o alegere potrivita pentru studenti (mai ales in sesiuni), dar si pentru cei carora le place sa citeasca si care nu vor sa care cartile dupa ei. Cum cu acest produs se pot cara pana la 32 de Gb de Muzica sau de carti, se poate spune ca folosindu-l, utilizatorii cara o adevarata biblioteca dupa ei, o biblioteca disponibila la un pret mic, ce abia depaseste 430 de lei.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *