Care sunt cele mai insorite destinatii pentru luna noiembrie?

Care sunt cele mai insorite destinatii pentru luna noiembrie?

Noiembrie este luna ideala in care inca mai poti pleca in cautarea soarelui in alte regiuni ale lumii. In plus, nu este o perioada atat de aglomerata deci poti profita de cele mai frumoase destinatii in deplina liniste.

Daca iti doresti deci soare in aceasta luna care uneori se anunta destul de mohorata, iata care sunt cele mai bune idei de destinatii.

Malta. Aceasta frumoasa insula poate sa para mult prea calduroasa pe timp de vara. Zilele mai racoroase din noiembrie sunt deci perioada ideala in care poate sa fie descoperita. Drumetiile sunt aici extrem de placute deoarece peisajele stancoase sunt pline de verdeata. O insula plina de verdeata si de cultura care merita sa fie descoperita.

Poti, de exemplu sa descoperi capitala La Valette si sa admiri capodopere baroce. Dar, poti si sa profiti de magnifice plaje.

Baleare. Acest arhipelag de insule spaniole din largul Cataloniei este destinatia ideala atunci cand vrei sa profiti de soare in luna noiembrie. Poti profita de plaje pentru a admira magnifice apusuri sau rasarituri de soare si sa te plimbi in liniste, departe de aglomeratie.

La Mallorca, poti descoperi incredibila catedrala de Palma si sa pleci in drumetii pe cele mai placute temperaturi.

Sicilia. Climatul aici in luna noiembrie este bland si insorit. Poti descoperi aici magnifice orase sau sa te bucuri de o excursie pana la Etna, vibrantul Vulcan care inca mai este in activitate.

Lanzarote. Poti ajunge si pe Insulele Canare pentru cea mai frumoasa atmosfera de pe aceasta insula salbatica. Poti explora cele mai frumoase peisaje lunare si sa vizitezi Parcul National Timanfaya, sa descoperi muzeele si monumentele de la Arrecife si sa te plimbi pe cele mai mari si mai frumoase plaje de nisip. O insula cu o latura autentica pe care o vei aprecia cu siguranta.

Vezi si:  Cele mai frumoase cazinouri din lume de vizitat

Sursa: https://www.senorama.com/lifestyle/

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *