Cele mai periculoase orase de vizitat din lume

Cele mai periculoase orase de vizitat din lume

Este din ce in ce mai usor sa calatorim in lume, totusi sunt cateva orase pe care e mai bine sa le evitam din cauza conditiilor periculoase. Totusi, anumite locuri periculoase sunt destinatii turistice dezirabile. Ia sa vedem 5 destinatii periculoase.

Caracas, Venezuela
Este capitala Venezuelei, iar in prezent sunt multe gasti de traficanti de droguri. Si infractiunile de pe strada, cum ar fi jafurile si furtul sunt comune, facand asta o destinatie nedorita pentru turisti. La fel si multe alte orase din Venezuela, au rate ridicate de infractiune.

Ciudad Juarez, Mexico
Mexico este bine cunoscut pentru problema traficantilor de droguri si Ciudad Juarez este unul dintre cele mai violente orase. De mai multe ori chiar si politia se afla in bande de traficanti sau sunt platite de ele. Asa ca multe raman nepedepsite.

Cape Town, Africa de Sud
Datorita existentei saraciei si tulburarilor sociale, orasul sufera de o rata extrem de inalta de criminalitate. Cu toate ca Africa de Sud atrage turisti pentru frumusetea naturala si pentru alte atractii turistice, Cape Town poate fi un loc periculos. Este posibil sa va distrati bine in oras, daca evitati zonele periculoase si nu calatoriti singuri noaptea.

Rio de Janeiro, Brazilia
Multe orase din Brazilia au rate ridicate de crima si sunt si mai periculoase decat Rio de Janeiro. Totusi, Rio este cea mai populara destinatie turistica din Brazilia. Nu mai este atat de periculoasa ca inainte cu zece ani, dar infractiunile pe strazi inca sunt comune in mai multe zone, mai ales noaptea.

San Pedro Sula, Honduras
Acest oras a fost marcat de mai multi ani drept unul dintre cele mai periculoase orase din lume. Are cele mai ridicate rate de omucidere din lume. Traficul de arme este o problema mare si armele de foc ilegale sunt peste tot in oras. San Pedro Sula este un oras care este bine sa fie evitat de turisti.
Daca totusi te-ai hotarat sa vizitezi unul din aceste locuri trebuie sa fii constient de riscurile si nu uita sa iei masuri de precautie.

Vezi si:  CFR baga trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *