Care este cel mai bantuit hotel in care poti petrece noaptea de Halloween?

Aceste hoteluri nu sunt recomandate sufletelor sensibile…

Numeroase sunt persoanele care nu stiu ca unele hoteluri sunt teatrul unor activitati paranormale. Descopera in cele ce urmeaza care sunt cele mai bantuite hoteluri din lume, ideale pentru a petrece noaptea de Halloween.

Crescent Hotel &Spa, Arkansas, Statele Unite ale Americii. Acest hotel de lux a fost construit in anul 1886. Localizat in Eureka Springs, se numara printre cele mai infricosatoare hoteluri din SUA si se spune ca este locuit de fantome. De Halloween, hotelul organizeaza tururi de cosmar…

Castelul Hever, Anglia. Situat in satul Hever, este vorba despre castelul in care Anne Boylen, a doua sotie a lui Henry VII, si-a petrecut copilaria. In ziua de azi este un hotel de lux insa unii sustin ca au vazut fantoma lui Anne Boylen…

Russell Hotel, Australia. La Sydney exista numeroase mituri conform carora acest hotel este bantuit. Conform unor informatii, camera cu numarul 8 este bantuita de fantoma unui marinar care ar fi refuzat sa paraseasca hotelul din motive necunoscute…

Hotelul Dr, Holms, Norvegia. Acest hotel este cunoscut pentru fantomele care il bantuie. Legenda spune ca spiritul unei femei este cel care bantuie hotelul, mai precis camera 320, dupa ce s-a spanzurat in hambar in anul 1926.

Hotel Chelsea, Statele Unite ale Americii. Numeroase sunt celebritatile care au stat in acest hotel, unul din cele mai populare hoteluri din New York si unele chiar si-au gasit sfarsitul aici. Nancy Spungen, iubita lui Sid Vicious a fost injunghiata mortal in camera 100.

Hotelul Coronado, Statele Unite ale Americii. Atunci cand acest complex a fost deschis in San Diego in anul 1888, era considerat unul din cele mai mari hoteluri din lume. Personalul si clientii spun povesti de activitate paranormala in acest hotel, considerat unul din cele mai fantasmagorice din SUA.

Ballygally Castle, Irlanda de Nord. Construit in anul 1625, acest castel este unul din cele mai bantuite din Irlanda de Nord. Unii sustin ca adaposteste numeroase fantome, una din cele mai ppulare fiind cea a lui Lady Isobel Shaw, careia ii place sa bata la usa oaspetilor.

Hotel Banff Springs, Canada. Inaugurat in anul 1888, acest hotel are o camera bantuita conform revistei Canadian Living. Fantomele unei familii asasinate ocupa in aparenta camera cu numarul 837. Legendele evoca in egala masura o tanara fata imbracata in rochie de mireasa care da tarcoale cladirii, pe timp de noapte in special.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *