Care din marca de masini prezinta cel mai ridicat grad de satisfactie a clientului din intreaga industrie?

Care din marca de masini prezinta cel mai ridicat grad de satisfactie a clientului din intreaga industrie?

Nu este deloc o surpriza acest lucru…

Site-ul Zutobi a publicat recent in care dezvaluie 10 marci de masini care prezinta cel mai ridicat grad de satisfactie a clientului. Pentru a obtine aceste rezultate, Zutobi a facut o compilatie a rezultatelor prezentate de Parkers, HonestJohn, Autotrader si Edmunds. Concluzia la care s-a ajuns v-o prezentam in cele ce urmeaza.

Cei care cunosc aceasta marca nu vor fi deloc surprinsi. Tesla ocupa primul loc al podiumului si asta datorita Model 3. Nu este deloc surprinzator acest lucru deoarece aceste model este cel mai popular al marcii dar si cea mai vanduta masina electrica din lume.

Urmatoarea masina in clasament este Land Rover cu un scor de 4,3/5, la egalitate cu Mazda, urmat indeaproape de Peugeot (4,27) si BMW (4,25).

Cu privire la alte modele, Model 3 este urmat indeaproape de Volvo XC40 (4,5) si Ford Puma (4,43). In continuarea acestui top 1o regasim modelul Peugeot 208 (4,4), Volkswagen Polo (4,4), Land Rover Discovery (4,38), Peugeot 3008 (4,33), Toyota Corolla (4,33), Mazda CX-5 si BMW Series 3 (4,25).

Tesla pe primul loc in top, pana cand?

Chiar daca Tesla este extrem de popular in randul a numeroase persoane din intreaga lume, deciziile recente luate de Elon Musk sunt mai putin populare. De la inceputul anului, Elon Musk a marit considerabil pretul la majoritatea modelelor, pretextand o crestere a pretului la materiile prime.

Rezultat: Model 3 care era disponibil la un pret de 40 000 de euro depaseste acum lejer suma de 50 000 de euro. Un fenomen mai prezent in Europa deoarece cresterea succesiva a preturilor a facut sa creasca pretul la bonusul ecologic.

Vezi si:  Anvelopele de vara sunt mai ieftine iarna!

In cadrul ultimului anunt facut cu privire la rezultatele trimestriale, Elon Musk a anuntat beneficia record. Livrarile celui mai recent model, Model Y, sunt prorgramate pana la sfarsitul anului 2023.

Sursa: https://www.presse-citron.net/automobile-quelle-marque-a-la-meilleure-satisfaction-client-de-toute-lindustrie/

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *