Anvelope si jante auto pentru masina ta

Anvelope si jante auto pentru masina ta

Masina a devenit parte din viata noastra, vrem sau nu sa recunoastem asta. Adevarul e ca o masina la casa omului e mai mult decat utila. Nici nu sti ce se poate ivi in miez de noapte si ai nevoie urgenta de masina. Daca nu o ai pe a ta, atunci trebuie sa te rogi de vecini sau cunoscuti sa te ajute in ceea ce priveste transportul.

Pentru unii, masina a devenit ca un copil, pe care il ingrijesc si se ocupa de el cu foarte mare atentie si grija. Daca vrei sa ai o masina buna, atunci trebuie sa o ingrijesti si sa te ocupi de ea. Am avut ocazia sa lucrez sapte luni intr-un magazin de piese auto, deci am avut de-a face cu clienti diversi, dar toti se preocupau de buna functionare a masinii. Fiecare client avea preferintele si credintele sale in ceea ce priveste intretinerea masinii.

Acolo unde am lucrat am avut parte de primul soc … Inca din timpul verii, oamenii veneau sa-si achizitioneze anvelope de iarna. Atunci mi-a venit in minte acea vorba din batrani cum ca vara iti faci sanie si iarna car. Asa si clientii care veneau pe timp de vara sa intrebe de anvelope iarna ieftine. Dar am inteles atunci ca oamenii erau prevazatori si cumparau din timp tot ce era nevoie chiar daca produsele erau intrebuintate pe timp de iarna. Si foarte bine faceau!

De cand cu ordonanta de urgenta care face obligatorie circularea pe drumurile publice cu anvelope de iarna in perioada 1 noiembrie – 1 martie, oamenii prefera sa-si cumpere mai degraba anvelope de iarna decat sa se trezeasca cu retinerea talonului si cu o amenda de pana la 4000 de lei.

Vezi si:  Volkswagen restilizeaza modelul Tiguan cu o noua versiune hibrida

Pe langa anvelope de iarna, oamenii mai vroiau si jante auto aliaj. Tin minte ca era mare bataie pe jantele auto, la un moment dat s-a facut chiar si o lista de asteptare, cererea fiind foarte mare si diversa. Cand am vazut asta, am suplimentat stocurile cu jante auto aliaj pe diverse latimi si diametre, in functie de cereri. Eram un magazin destul de mic, care isi desfasura activitatea in zona rurala.

Dar acum exista site-uri care se ocupa cu comercializarea de anvelope, facand astfel mult mai simpla cautarea anvelopelor ideale, ieftine si bune, plus ca nu mai esti nevoit sa faci drumuri in cautarea de anvelope. Economisesti astfel timp pretios, pe care-l poti folosi in beneficiul tau.

Observ ca astfel de magazine au tot mai multa cautare si se bucura de un real succes, lumea preferandu-le tot mai mult! Voi preferati magazinele fizice sau pe cele online?

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *