Apple dezvolta o noua aplicatie de fitness

Numele de cod al acestei aplicatii ar fi Seymour. Si aceasta ar ghida utilizatorii sai sa faca miscare. S-ar putea insa ca numele sau sa fie schimbat in Fit sau Fitness atunci cand va fi lansata aplicatia. Va fi de asemenea, o aplicatie autonoma care poate sa fie folosita in paralel cu aplicatia Activity care exista deja.

In ultima vreme, au fost lansate o multime de zvonuri cu privire la noutatile care ar putea sa apara in ecosistemul Apple. Se vor ameliora programele iMessage pe iOS 14 si macOS si se pare ca va avea si o noua aplicatie de fitness.

Seymour va fi o aplicatie pentru iPhone si pentru iPad care ii va ajuta pe utilizatorii care isi doresc sa faca mai multa miscare.

Site-ul MacRoumors a explicat ca aceasta aplicatie ar trebui sa permita utilzatorilor sai sa poata sa copieze videoclipuri pentru a putea primi sfaturi pentru tot felul de exercitii si miscari pentru a se mentine in forma. Si aceasta ar putea sa acopere mai multe activitati, precum exercitii de intindere, pentru dezvoltarea musculaturii, dansul sau chiar yoga.

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii vor putea sa salveze anumite videoclipuri de fitness care includ o gama larga de activitati si cu acrivitati de antrenament diferite, obtinand diferite sfaturi pentru ca aceste activitati sa fie terminate pe Apple Watch. Se va putea folosi si pentru a urmari progresul celor care fac miscare cu fiecare rutina in parte de antrenament.

Aceasta initiativa ii apartine, se pare, lui Jay Blahnik, un instructor de fitness, care a inceput sa colaboreze cu Apple inca din anul 2003. Pentru moment insa, aceasta informatie nu este oficiala.

De asemenea, in luna ianuarie Apple a mai prezentat un program care sa faca utilizarea Apple Watch mai interactiva, cu aparatele din salile de sport. Iar la sfarsitul anului 2019, Tom Cook a declarat ca cea mai mare contributie Apple pentru umanitate va fi cea in domeniul sanatatii.

Ca sa ne amintim, Apple Watch a inclus un captator ECG care poate salva vieti atunci cand acesta poate detacta la timp probleme cardiace. Si da, de ceva ani incoace, Apple investeste foarte mult in functionalitatile pentru fitness si va propune din ce in ce mai multe noutati in acest domeniu. Toate activitatile, functionalitatile si videoclipurile vor fi gratuite.

Si in curand, Apple va putea detecta nivel de oxigen din sange.

 

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *