Ce aparat foto instant vei cumpara in 2020?

Ce aparat foto instant vei cumpara in 2020?

Care este cel mai bun aparat foto instant in anul 2020? In acest nou an, din ce in ce mai multi fabricanti inca mai propun aparate foto instant, inspirate de celebrul lor stramos, Polaroid.

Da, se pare ca pozele instant inca mai sunt de actualitate si in 2020. Procedeul, dezvoltat la mijlocul secolului trecut de catre Polaroid, inspira se pare, din ce in ce mai multi fabricanti chiar si in zilele noastre.

Pentru a te ajuta deci sa alegi, iti propunem in acest articol o selectie cu cele mai bune aparate foto instant pentru anul 2020. Acestea propun fiecare o poza patrata si sunt adaptate mai ales pozelor tip portret sau a detaliilor. Pentru pozare a detaliilor mai este nevoie de putina practica.

In orice caz, aceste aparate foto instant sunt extrem de fermecatoare, de autentice si de retro.

Instax Square SQ 6 de la Fujifilm are un design sobru si compact. Mizeaza pe simplitate si este un aparat foto instant foarte usor de transportat si un minimum de accesorii. Reglajele sunt variate, fara insa ca utilizarea sa sa devina mult prrea complexa.

Si pentru a debuta in fotografia „de format patrat”, acest aparat este cea mia buna alagere. Te vei distra de minune fotografiind prin intermediul sau. Filtrele sale te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase culori. Va trebui sa te lasi insa surprins de rezultat.

Lomo Instant Square. Este fara doar si poate cel mai uimitor aparat din aceasta selectie. Obiectivul sau care se poate desface asigura totusi, un design compact atunci cand aparatul este inchis. Desfacut, aparatul este extrem de fermecator. Poate sa fie personalizat cu numeroase filtre. Declansatorul este aflat sub flash deci trebuie sa ai grija atunci cand faci poze.

Vezi si:  Laptop Acer Aspire 5750G – Super Gadget Pentru Freelanceri

Diana Instant Square. Are un design foarte reusit, un look retro si colorat, fiind considerat de unii pur si simplu superb. Dar este destul de greoi. Poti sa ii asociezi o multime de accesorii cu o gramada de obiective. Dar sa obtii o poza reusita cu ele este destul de greu.

Reaipix Squqre S. este cel mai compact deci nu va fi greu sa il transporti de ici-colo. Mizeaza pe sobrietate si pe un look putin mai retro si pare mai degraba apropiat de o imprimata decat de unaparat foto instant. Are un mic ecran care va permite sa faci reglajele si sa adaugi filtrele colorate. Pozele sunt deci mult mai precise cu el.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *