Top filme culte pe care vrem sa le revedem mereu si mereu

Top filme culte pe care vrem sa le revedem mereu si mereu

Exista o multime de filme culte care se redau in fiecare an la televizor si la care ne uitam din nou cu placere, chiar daca este a nu stiu cata oara… te regasesti si tu? Ai incercat degeaba sa iti spui ca nu te mai uiti la ele deoarece le-ai vazut pe putin de 10 ori? Iata care sunt filmele culte carora nu ai cum sa le rezisti….

Pulp Fiction, 1994. O multime de premii, replici devenite celebre, un trailer extrem de original si un John Travolta granidios! Iata o multime de motive pentru a-l revedea pentru a 11-a oara.

Forest Gump, 1994. Filmul a castigat nu mai putin de 6 premii Oscar. Si intelegm si de ce! Un film foarte emotionant, amuzant si de o finete incredibila, Forest Gump reda viata unui tanar simplu care da cele mai frumoase si mai memorabile replici.

Love Actually, 2003. All you need is love? In acest caz, aprinde televizorul, detaseaza-te de tot ce este in jur si delecteaza-te cu Love Actually. Multumim Richard Curtis pentru aceasta comedie sentimentala indemodabila.

Al saselea simt, 1999. Toata lumea are o reactie de stupoare la sfarsitul filmului. Caderea este la fel de geniala ca si jocul actorului Bruce Willis si al adorabilului Haley Joel Osment… pacat ca s-a facut deja mare…

E.T. 1982. Cu totii am visat sa avem un extraterestru la fel de adorabil ca si E.T. la noi acasa. Un clasic al celebrului Spielberg de care nu putem sa ne plictisim vreodata.

Lista lui Schindler, 1993. Inspirat dintr-o poevste reala, acest film spune povestea unui om care a salvat peste 1000 de evrei in cel de-al doilea razboi mondial. Un film cu adevarat bulversant!

Vezi si:  Netflix: filme noi de urmarit in mai

Home Alone, 1990. Un film care ne-a delectate copilaria si care continua sa ne incante chiar si la varsta adulta, pe multi dintre noi.

Gremlins. Atentie la aparente. Cele mai adorabile creaturi pot sa ascunda niste monstri teribili. Billy, primeste drept cadou un mogwai, o creatura pe care nu trebuie sa o expuna la apa sau la lumina. Si mai ales nu trebuie sa o hraneasca dupa miezul noptii deoarece consecintele sunt dezastruoase.

Jurnalul lui Bridget Jones. Un personaj foarte neindemanatic, dar extrem de captivant in acelasi timp, care ne face sa radem de propriile noastre complexe.

Matrix. Un film spectaculos care a devenit o referinta in ceea ce priveste cele mai interesante scene de lupta so care inca mai inspira si azi o multime de filme S.F.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *