Cele mai ciudate destinatii turistice din lume

Cele mai ciudate destinatii turistice din lume

Unele persoane adora sa calatoreasca. Iubesc sa se joace de-a exploratorii si detesta rutina. Iar acum ca vara bate la usa, pot sa plece din nou in descoperirea lumii. Daca faci parte si tu din categoria acelor persoane, esti la locul potrivit. Iata cateva locuri ciudate de descoperit pentru a iesi din rutina.

Biserica de sticla. Un nume destul de ciudat. Nu-i asa? De acord. Si totusi, aceasta atractie nu are nimic relgios. A fost ridicat in onoarea femeilor pentru a le reda speranta atunci cand vine vorba despre regasirea sufletului pereche. Este un monment comemorativ thailandez inalt de 17 metri si lat de 11 metri, dedicat femeilor care si-au pierdut in anul 1950 picioarele din cauza poluarii cu arsenic, privandu-le de pantofi cu toc la nunta.

Casa rasturnata. Este o atractie turistica foarte populara in Shanghai, China. Arhitectii au construit aceasta casa complet cu susul in jos. Interiorul este si el cu susul in jos. Mobilierul este si el lipit de plafon.

Degetul gigant. Degetul gigant se afla in Franta, la Paris. Este o replica a degetului autorului care nu este altul decat Cesar Baldaccini. Iar ceea ce face ca opera aceasta sa fie atat de speciala este faptul ca nimeni nu intelege scopul acestei opere.

Muzeul taieteilor Ramen pentru supa instant. Foarte bizar. Nu-i asa? Un muzeu al taieteilor. Si doar in Japonia ar putea exista asta, logic. De fapt, Muzeul Coop Noodles prezinta o varietate incredibila de taietei pentru supa instant. Si este chiar posibil sa iti prepari aici propria supa. Deci daca esti innebunit dupa ramen, trebuie sa ajungi neaparat aici.

Vezi si:  Horoscopul pentru zodia Rac pe anul 2019

Cea mai mare comoda din lume. Aceasta comoda care ajunge pana la o inaltime de 38 de picioare a fost construita la High Point, in Carolina de Nord, cel mai important oras pentru mobilier din lume. Exista doua sosete mari care atarna din comoda pentru a sublinia astfel si existenta altor industrii aici.

Homarul gigant. Iata un alt monument istoric la fel de ciudat ca si precedentele. Dar de aceasta data, ni se propune un tur pe coasta Australiei. Acest homar a fost construit pentur a se promova fructele de mare si lemnul operelor australiene.

Gradina infernului. O atractie care ne da fiori reci pe sira spinarii. Se afla in apropiere de Bangkok, in Thailanda. Vei vedea aici statui destul de monstruoase, desfigurate,. care reprezinta pedepsele pentru pacatele comise.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *