The Dark Knight Rises: Tom Hardy explica originile vocii lui Bane

The Dark Knight Rises marcheaza concluzia trilogiei Batman puse in scena de catre Christopher Nolan. Reusita filmului se datoeraza in mare parte antagonistului Bane, intepretat de Tom Hardy. Acesta din urma ne explica care este originea acestei voci, modalitatea in care a creat aceasta voce groasa si impresionanta a personajului emblematic DC Comics.

The Dark Knight Rises: o concluzie impresionanta

In 2012, dupa Batman Begins si The Dark Knight, Christopher Nolan si Warner au oferit fanilor marea concluzie pentru aceasta trilogie cult. Intitulata The Dark Knight Rises, lung-metrajul ofera o concluzie pentru saga Cavalerului Negru, interpretat de Christian Bale. Filmul s-a dovedt a fi un veritabil succes, la fel ca si The Dark Knight, a reusit sa ii convinga pe fani. The Dark Knight Rises a avut un profit de peste 1 miliard de dolari.

Pe langa performanta impresionanta oferita de Christopher Nolan, filmul ii datoreaza succesul si interpretarii memorabile a lui Tom Hardy in pielea lui Bane. Acest antagonist cult al lui Batman in benzile desenate a prins viata in aceasta ultima parte a Cavalerului Negru. Pe langa faptul ca este un barbat musculos si impunator, Bane a impresionat si prin intonatia speciala a vocii. Tom Hardy a creat o voce de impact, cu rezonanta, care a gadilat urechile a mii de fani din intreaga lume. Tom Hardy a fost nevoit sa adopte un timbru al vocii metalic, cu un accent unic.

Originea acestei voci unice

In cadrul unui interviu recent oferit, Tom Hardy a revenit asupra interpretarii lui Bane in The Dark Knight Rises. A dat urmatoarea explicatie: Bane este un personaj cu origini latine, ceea ce nu este si cazul lui. Atunci, a inceput sa faca cercetari si a descoperit un barbat pe nume Bartley Gorman care apartine unei comunitati rome. A fost denumit “regele tiganilor”. Este boxeur si avea obiceiul sa lupte cu mainile goale. I s-a parut genial acest lucru, i-a aratat ce a descoprit lui Christopher Nolan si i-a spus ca ar putea merge pe urmele unui Dark Vador, cu o tonalitate de raufacator neutra. Christopher Nolan a acceptat imediat sa adopte aceasta directie. In plus, s-au distrat de minune cu acest accent, l-au facut putin mai fluid si, in prezent, oamenii pur si simplu il adora.

Bartley Gorman a decedat in 2002. Insa, intre anii 1972 si 1996 a fost stapan in lumea boxului tiganesc ilegal.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *