5 tipuri de camere de supraveghere si motive pentru care ai nevoie sa le folosesti

5 tipuri de camere de supraveghere si motive pentru care ai nevoie sa le folosesti

camera supraveghere 360 gradeSiguranta personala este un detaliu de care oamenii se preocupa din ce in ce mai mult cu sarguinta, cautand dispozitive cu ajutorul carora sa isi indeplineasca scopul. Expertii Skut.ro au realizat o analiza a tipurilor de camere de supraveghere hikvision dintre care consumatorii pot alege, indiferent daca au nevoie de astfel de dispozitive pentru caminul personal sau pentru spatii comerciale ori cladiri de birouri, care sunt frecventate zilnic de mii de oameni.

In randurile urmatoare, sunt mentionate detalii foarte importante, de care trebuie sa se tina cont pentru realizarea unor investitii in sisteme de calitate, pe termen lung. Detalii importante despre acest subiect pot fi gasite si aici: https://romanialibera.ro/lifestyle/sistem-de-supraveghere-video-in-casa-scarii-ce-trebuie-sa-stii-812991

Camere de supraveghere standard

Intre alte tipuri de sisteme, cei interesati au la dispozitie camere de supraveghere standard. Este vorba despre cele mai comune modele, care sunt folosite, in general, in interior. Pot fi amplasate cu usurinta in colturile din partea superioara a incaperilor. In acelasi timp, aceste camere pot fi montate si in exterior, insa atunci trebuie introduse in carcase speciale, care sa le protejeze de conditiile meteo nefavorabile din sezoanele reci.

Camere de tavan

Realizate exclusiv pentru a fi montate pe tavan, aceste camere trebuie pozitionate cu grija, astfel incat sa surprinda o arie cat mai mare. Modelele sunt moderne, interesante din punct de vedere al designului si totodata destul de discrete, suficient cat sa nu atraga foarte mult atentia. Disponibile intr-o gama larga de culori, aceste camere sunt extrem de usor de montat, dar si de demontat.

Camere miniaturale sau mici

Ideale pentru fi montate in spatiile in care se doreste pastrarea unui design deosebit, camerele miniaturale sunt destul de mici ca marime, fiind disponibile in foarte multe forme: rectangulare, cilindrice sau ovale. De cele mai multe ori, aceste camere sunt folosite in spatiile mici, pentru ca nu au capacitatea de a monitoriza arii extinse.

Vezi si:  Laptop Samsung NP300V5A-S02RO – Cu Procesor i7 La Pret Accesibil!

Camere modulare

Camerele modulare reprezinta placi simple, care sunt prevazute cu chip-uri si lentile introduse in carcase de calitate. Aceste sisteme de supraveghere sunt, in general, folosite in incinte unde este nevoie de discretie si unde oamenii nu trebuie sa stie ca sunt monitorizati.

Camere camuflate

Asa cum indica si numele lor, camerele camuflate sunt folosite astfel incat sa nu fie usor de depistat. Sunt utilizate cu precadere drept detectoare de fum sau antiincendiu si au in interiorul lor senzori modulari cu ajutorul carora devin foarte eficiente.

Camere stradale

Amplasate pe cladiri sau pe stalpi, camerele stradale sunt folosite pentru a monitoriza o anumita arie si pentru a servi autoritatilor atunci cand au nevoie sa identifice mai usor anumite persoane. In acelasi timp, aceste sisteme de supraveghere pot fi utilizate si de catre proprietarii de magazine sau in cazul cladirilor de birouri, pentru o siguranta sporita.

Avand in vedere gama larga de modele din care pot alege cumparatorii, nu ar trebui sa fie greu pentru nimeni sa aleaga o camera supraveghere video. Important este ca utilizatorii sa stie inca de la inceput unde doresc sa amplaseze sistemele si cu ce motiv.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *