Proteine 100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition

Proteine 100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition100% Whey Gold Standard, unul dintre cele mai populare produse din categoria sa, a castigat mai multe premii in cadrul unor concursuri. Aceste proteine din zer au obtinut de mai multe ori titlul de Suplimentul Anului si Concentratul Proteic al Anului si sunt cele mai vandute proteine la nivel global.

Whey Gold Standard sunt cele mai populare proteine din zer in randul sportivilor din toata lumea si reprezinta un complex de carbohidrati, fibre, grasimi saturate, calciu si proteine. Mai multe detalii despre compozitia nutritiva a acestui produs pot fi gasite pe KiwiGym, magazin online de suplimente destinate celor care fac sport.

Creat dintr-un amestec de izolat proteic din zer, concentrat proteic din zer si hidroizolat proteic din zer, Whey Gold Standard reprezinta o combinatie de proteine de inalta calitate care actioneaza pentru sustinerea masei musculare si a procesului de regenerare a tesutului muscular.

Ce sunt proteinele din zer și cum se consumă?

Zerul este bogat din punct de vedere nutritional si imbunatateste functiile sistemului imunitar. Proteinele din zer sunt populare pentru ca se asimileaza rapid si sustin procesul de refacere al tesutului muscular. Proteinele din zer au beneficii dovedite asupra organismului, datorita proprietatilor terapeutice precum scaderea nivelului de colesterol sau pierderea grasimii.

Dupa antrenamentele intense, corpul are nevoie de proteine pentru regenerare. Aportul necesar de proteine poate fi obtinut prin integrarea in dieta a proteinelor Whey Gold Standard. Cu un continut scazut de grasimi si zaharuri, fiecare servire asigura o cantitate mare de proteine, de aproximativ 25 de grame.

Proteinele din zer Whey Gold Standard sunt potrivite atat pentru sportivii avansati, cat si pentru incepatorii care vor o crestere a performantei fizice. Fiind un complex de proteine si aminoacizi, are avantaje nutritionale multiple si este usor de digerat. Aportul necesar de proteine este determinat in functie de cativa factori, printre care obiectivul personal in fitness. Se pot consuma pana la 3 cupe pe zi, cu 200-250 ml de apa sau lapte rece.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *