O functionalitate extrem de asteptata ajunge in sfarsit pe WhatsApp

O functionalitate extrem de asteptata ajunge in sfarsit pe WhatsApp

In curand vom putea reactiona la mesajele trimise de cei apropiati pe WhatsApp.

Am putea spune ca era si cazul ca acest lucru sa se intample. WhatsApp urmeaza sa lanseze o noua functionalitate extrem de asteptata de utilizatori: reactiile la mesaje. Implementarea se va face incetul cu incetul si unele persoane pot deja profita de aceasta functie.

Sa reactionezi cu un emoji la un mesaj pe WhatsApp? Acest lucru va fi posibil in curand

WhatsApp este una din cele mai populare aplicatii de mesagerie insa ii lipsea o functionalitate cruciala: cea de a putea reactiona la mesajele trimise de prieteni/familie. De fapt, majoritatea aplicatiilor concurente propun aceasta functie, aplicatii precum Signal, Telegram sau Slack.
WhatsApp lucreaza la acest proiect de mai multe luni deja si se pare ca vom vedea roadele muncii in curand. Insa, pentru inceput, nu toti utilizatorii de WhatsApp vor putea profita de aceasta noua functionalitate. Doar o serie de utilizatori de Android vor avea privilegiul de a o testa. Implementarea acestei functionalitati se va face progresiv insa, cu siguranta vei ajunge si tu sa profiti de ea.

Daca este sa dam crezare informatiilor furnizate de catre WeBetaInfo, utilizatorii vor putea alege din sase emoji pentru a reactiona la mesaje: faimosul deget cu care dam Like, o inimioara, un emoji care moare de ras, un emoji mirat, un emoji trist si cele doua maini alaturate care se roaga. Acestea ar trebui sa condimenteze unele conversatii pe care le avem cu prietenii, fie ca sunt individuale, fie ca sunt in grup.

Sa poata sa adauge emoji-uri unor mesaje le permite utilizatorilor sa beneficieze de o noua modalitate de exprimare. Aceste reactii reprezinta ocazia perfecta de a acorda interes unui anumit mesaj, de a arata rapid ca a fost vazut si citit si luat in seama. Sunt perfecte atuncicand nu stii cu adevarat cum sa raspunzi la un mesaj.
Sursa: https://www.presse-citron.net/une-fonctionnalite-tres-attendue-debarque-enfin-sur-whatsapp/

Vezi si:  7 sfaturi pentru o petrecere aniversara perfecta

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *