Lumberjack the Monster: duel captivant intre psihopati

Lumberjack the Monster: duel captivant intre psihopati

Netflix tocmai a adaugat in catalogul sau thrillerul japonez Lumberjack the Monster, in care un avocat psihopat vaneaza un criminal in serie.

Sinopsis: Un psihopat autoproclamat si un avocat nemilos, Ninomiya are un singur lucru in minte: sa-l opreasca pe criminalul in serie manuitor de topor care l-a transformat in urmatoarea sa tinta.

Lansat in cinematografe anul trecut in tara sa de origine, ultimul film al regizorului Takashi Miike ajunge direct pe Netflix, pentru un captivant joc de-a soarecele si pisica. Pe de o parte, un criminal in serie deghizat intr-un monstruos taietor de lemne, cu imaginea unui personaj dintr-o carte ilustrata, care manuieste un topor si face ravagii pe strazile din Tokyo scotand creierul victimelor sale. De cealalta parte, un avocat lipsit de empatie si cu infatisarea unui psihopat, care, dupa ce a scapat de el, va face tot ce-i sta in putinta pentru a-l scoate din mizerie. Iar intre ei, un anchetator si profiler zelos, hotarat sa opreasca macelul…

Nu vom dezvalui mai multe despre continutul precis al acestui captivant thriller sangeros. Frumos fotografiat si cu un scenariu diabolic, “Lumberjack the Monster” isi desfasoara intriga in mici pasi succesivi pentru a mentine suspansul pana la final. Filmul se mandreste si cu o distributie atragatoare, incepand cu excelentul Kazuya Kamenashi, care poate fi vazut in prezent si pe Netflix in drama “Destiny” (1 episod in fiecare joi). Alaturi de el, actrita si modelul Nanao se strecoara in rolul profilerului, in timp ce Riho Yoshioka, Shota Sometani si Shido Nakamura completeaza distributia.

Bazat pe romanul “Kaibutsu no Kikori” de Mayusuke Kurai, “Lumberjack the Monster” va fi cu siguranta pe placul fanilor de thrillere intunecate si sangeroase.

Vezi si:  It Chapter Two – care sunt diferentele intre carte si film?

In ciuda defectelor sale, Lumberjack the Monster ramane o lucrare care merita vazuta pentru calitatile sale estetice si premisa originala. Admiratorii lui Takashi Miike vor gasi aici elemente familiare ale stilului sau distinctiv, desi aceasta realizare nu este nici pe departe la inaltimea celor mai aclamate filme ale sale, precum Audition sau Ichi the Killer. Nu este cel mai bun film al lui Miike, dar contine suficiente elemente intrigante pentru a captiva fanii horror care cauta ceva diferit, chiar daca nu este pe deplin satisfacator.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *