Lexus RX 450 h 2020 – o masina economa pentru familie

Lexus RX 450 h 2020 – o masina economa pentru familie

Masina Lexus RX este prezenta pe piata automobilelor de lux de vreo 15 ani deja. Ajunsa la cea de-a patra generatie a sa, a primit cateva actualizari din punct de vedere al tehnologiei si al esteticii. Varianta 2020 ofera in sfarsit o compatbilitate cu aplicatiile Apple Car Play si Android Auto un lucru foarte bun pentru clientii din aceste vremuri.

Ce s-a schimbat intre anii 2019 si 2020? Nimic important in mare. La exterior si in partea din fata a vehiculului, carenajul este mai masiv. Farurile anti-ceata si-au schimbat si ele locul pentru a se pozitiona in partea de jos a calandrului si in pozitie oriziontala. In partea din spate, schimbarile sunt aproape insesizabile. De notat insa faptul ca farurile usor schimbate si iesirile pentru toba de esapament sunt acum ascunse in partea din spate.

Lexus a adus si cateva modificari in ceea ce priveste sistemul sau de suspensie care a a facit ca masina sa aiba mai multa stabilitate.

La interior, enormul ecran central nu are cum sa lase pe nimeni indiferent. In modelul hibrid, marimea sa este de 12, 3 inchi si ofera maimulte tipuri de afisaj si de formaturi. Fata de ecranul de baza care are doar 4,2 inchi.

Mai intai apare o pagina de intampinare care permite separarea informatiilor intre radio, GPS si alte finctionalitati. Sitemul multimedia se poate accesa prin mai multe feluri, fie prin noul „Trackpad”, au direct de pe ecran.

Confortul scaunelor continua sa fie unul regla. Scaunele sunt de piele supla si garniturile ce se folosesc la portiere sunt si ele din materiale de cea mai inalta calitate.

Vezi si:  A venit si randul masinii

In ceea ce priveste motorizarea, putem gasi aceleasi V6 de 3,5 litri si de 295 de cai. Versiunea hibrida mai dispune de 3 motoare electrice. Primele doua lucreaza cu cele doua roti din fata si al treilea este destinat rotilor din fata. Totul pentru 308 de cai.

Cutia de viteza automata de 8 raporturi se transforma intr-o cutie cu transmisie cu variatie continua in versiunea hibrida.

Siguranta este luata foarte in serios pentru versiunea 2020 a masinii Lexus RX. Aici ai o multime de sisteme de control din care poti alege, pentru a oferi o stabilitate perfecta, pentru a profita de un monitor pentru unghiurile moarte. Dar mai are si faruri automate, un regulatori de viteza dinamica cu radar si un sistem de alertare pentru pietoni si pentru ciclisti.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *