La ce filme ne uitam in aprilie pe Netflix?

Luna aprilie este o luna foarte bogata in ceea ce priveste catalogul Netflix, propunand o multime de filme foarte bune. Descopera si tu oferta citind acest articol. Asta doar daca vrei sa traiesti un sentiment intens de divertisment sau de suspans.

Din 1 aprilie sunt disponibile pe platforma cele mai recente 7 filme ale studioului Ghibli. Filme in care animatia este ridicata la nivel de arta si pe care nu ai cum sa nu le adori.

La Casa de Papel, Fenomenul, din 3 aprilie. Este un film care explica de ce si cum acest serial fenomen a declasant un val de entuziasm mondial, pentru un grup de hoti si pentru profesorul lor.

Inferno, din 7 aprilie. Amnezic, Robert Langdon strabate Europa impreuna cu doctorul Sienna Brooks, pe urmele lui Dante…pentru a impiedica declansarea infernului.

Tigertail, din 10 aprilie. In orasul New york, Pin Jui isi pune o multime de intebari cu privire la iubirea sa din tinerete si cu privire la plecarea sa din Taiwan pe care il reviziteaza cativa ani mai tarziu, alaturi de fiica sa, Angela.

Love, Wedding, Repeat, 10 aprilie. Un gen de comedie romantica, foarte british, de care avem nevoie pentru a ne deconecta. Jack va trai o multime de versiuni ale aceleiasi zile, cea a nuntii surorii sale. Asteptam versiunea in care isi va gasi iubirea. Haos, iubire si promsiunea unei iubiri…pare  deci o comedie romantica foarte frumoaaa si lejera.

Pamant si sange. Trailerul sau anunta o atmosfera sumbra, violenta si care te va tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit. Proprietarul unei fabrici de cherestea, dar si fiica sa intra in belele atunci cand un dealer ascunde cocaina furata pe proprietatea lor. Dupa fiica sa, Sarah, aceasta fabrica este viata lui Said. Si dupa ce apar problemele cu drogurile, cei doi vor face orice sa o protejeze. In orice caz, este pamantul lor si cunosc si cel mai mic coltisor de aici…

Extraction. Tyler Rake este un mercenar intrepid care are o misiune imposibila de dus la bun sfarsit. Este primul film realizat datorita colaborarii dintre platforma Netflix si fratii Russo care au produs printre altele, „Avengers Endgame”. Se anunta deci exploziv! Rolul principal este al lui Chris Hemsworth, adica al lui Thor, cu alte cuvinte.

Familia Willoughby. Este un film de animatie care spune in scena patru copii abandonati de catre parintii lor si care vor trebui sa uite de valorile lor cam desuete pentru a face fata lumii moderne. De urmarit neaparat in familie!

 

 

 

 

 

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *