Isi va mai tine Stefan Banica spectacolele la Sala Palatului?

Isi va mai tine Stefan Banica spectacolele la Sala Palatului?Stefan Banica este optimistic se va putea reintoarce pe scena. Acesta isi doreste sa revina pe scena atat in calitate de actor cat si de cantaret. Cel mai mare cosmar al sau este ca nu isi va putea sustine spectacolele  de Craciun la Sala Palatului.

   Iata ce mentioneaza acesta

„Mă gândesc la o soluție în cazul în care Sala Palatului nu va fi deschisă pentru concerte, dar, deocamdată, toul este incert. Mă gândesc și la soluții de rezervă în cazul în care nu voi putea ține concertul de Crăciun. Intrăm în al 19-lea an consecutiv, primesc sute de mesaje în care lumea mă întreabă dacă se ține concertul, cum ar putea să-și procure biletele și să-și organizeze timpul, ținând cont că mulți dintre spectatori vin din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Nu vreau să întrerupem o tradiție atât de frumoasă, așa că o să găsim o soluție să mergem mai departe, să mă bucur împreună cu publicul și mai tare decât am făcut-o până acum”, a transmis Stefan Banica. Aceseaza https://iubesti.ro/ pentru a descoperi ce a facut acesta in perioada pandemiei.

Artistul nu a avut nicio interpretare de mai bine de 6 luni dar asta nu il face sa dispere, ci din contra asteapta sa poata face toate astea in cele mai bune conditii.

„Pentru teatru, deocamdată, nu există decât posibilitatea de a se juca în aer liber, și, evident, nu orice piesă se poate adapta la spații cum ar fi Grădina Herăstrău sau 23 August din București, grădini care au câteva mii de locuri, iar spectatorii pot fi maximum 500. Și atunci unele spectacole ar fi doar de dragul de a le juca, făcând un compromis vizavi de text sau de punerea în scenă. Și, evident, față de spectacol. Există și spații mai mici, în aer liber, gen teatru de buzunar, care limitează alegerea spectacolului și a numărului de spectatori. Dar, pe de altă parte, TREBUIE să se joace teatru. Teatrul este oglinda societății în care trăim”, a mai spus acesta.

Artistul a mai facut apel catre public si a dorit sa le transmita acestora ca nu trebuie sa lase industria sa se ingroape.

„Ce ne facem când nu se vor mai putea juca spectacole în aer liber din cauza frigului? Încerc să mă adaptez noii situații, dar sper să revenim la normalitate. Există și artiști liber profesioniști, care trăiesc din spectacole, din contracte și care trebuie să supraviețuiască. Cum? Probabil că pe unii oameni pandemia i-a făcut să creadă că se poate trăi și fără teatru și fără muzică. Pe mine pandemia m-a făcut să cred și mai tare că este nevoie de teatru și muzică”, a finalizat acesta.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *