Hotelul perfect: exista?

Dupa cateva experiente mai putin placute in cateva hoteluri din Romania (dar si din Amsterdam, insa asta o sa va povestesc alta data), marturisesc ca de fiecare data cand trebuie sa merg intr-un alt oras si sa raman una sau mai multe nopti intr-o pensiune sau hotel, am ceva frisoane pe sira spinarii.

Dintotdeauna mi-am dorit aparitia unui site gen tripadvisor.com, insa doar pentru piata din Romania. Sunt cateva site-uri unde pot fi lasate review-uri, insa de multe ori review-urile de acolo sunt mincinoase sau pur si simplu site-urile nu au o autoritate atat de puternica astfel incat sa iasa printre primele pagini Google.

Momentan, observ ca au inceput sa apara pe piata .ro site-uri in genul celor de la booking.com. Dintre ele, probabil ca cel mai actualizat este http://www.bookingexpert.ro/, dat fiind faptul ca ofera cateva avante pe care personal, nu le-am mai gasit pe niciun site de turism: garanteaza un pret minim, confirmarea se face pe loc, insa plata se face DOAR la hotel. Interesant, nu?

Totusi, revening la subiectul initial, exista hotelul perfect in Romania? Intreb asta pentru ca oamenii, in general, cand pleaca in alte orase si sunt nevoiti sa ramana cateva nopti, aleg alternativa cea mai ieftina, ori asta, conform realitatilor din unitatile de cazare din Romania, nu e intotdeauna cea mai inspirata alegere. Au dovedit-o din plin cei de la Pro TV, atunci cand au aratat in cadrul unei emisiuni conditiile jalnice din hotelurile de 2 stele de pe litoral si au simtit-o si cei care au ales sa ramana peste noapte in unele pensiuni.

Nu ma intelegeti gresit: nu cred ca niste conditii bune de cazare implica un pret exorbitant de mare. La sfarsitul unei zile grele, nu am nevoie de gadget-uri si cine stie ce servicii, ci doar de o camera si un pat curat si de o baie curata unde sa pot face un dus. Ori asta, nu intotdeauna costa putin.
Anul acesta, cu putin noroc, o sa testez eu insumi cateva hoteluri de pe litoralul romanesc. Nu prea-mi place marea, insa cateva zile de colindat statiunile romanesti nu cred c-ar strica. Am gasit pe http://www.bookingexpert.ro/cazare/cazare-hotel-mamaia-32.html cateva oferte destul de ok de cazare, atat la 2, cat si la unitati de cazare de 4 stele, iar din ce am vazut in poze, situatia camerelor pare sa fie la fel de ok. Ce-ii drept, la fel au patit si cei care, dupa un sejur la Marea Neagra, s-au declarat nemultumiti, insa poate eu o sa fiu un pic mai norocos.

Voi? Ce hoteluri bune stiti, care sa fie si ieftine, dar care sa fie si curate si mobilate decent?

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *