Freddie Mercury sau ce am invatat din filmul Bohemian Rhapsody

Freddie Mercury sau ce am invatat din filmul Bohemian Rhapsody

Filmul biografic despre Freddie Mercury, legendarul cantaret al trupei Queen este asteptat pe marile ecrane la sfarsitul acestei luni. Iata ce vei invata si tu cu siguranta dupa urmarirea acestui film care se anunta un mare succes.

Actorul Rami Malek il interpreteaza extraordinar pe Freddie Mercury. Actorul american Rami Malek, eroul serialului Mr. Robot il intepreteaza pe Freddie Mercury in filmul biografic Bohemian Rhapsody. Si este cu adevarat extraordinar. Metamorfoza sa este pur si simplu stupefianta. Cum poate acest actor care a interpretat genial de altfel un hacker depresiv si paranoic in Mr.Robot sa il intepreteze atat de bine pe legendarul Freddie Mercury? Lui Rami Malek i-a iesit de minune misiunea si anume aceea de a interpreta un personaj extravagant si sensibil totodata.

Un mini detaliu care poate spune multe. Daca Rami Malek a reusit sa interpreteze un rol remarcabil, cu toate acestea un lucru i-am putea reprosa. Pentru a-si insusi asa cum trebuie rolul legendarului Freddie Mercury, Rami Malek a trebuit sa isi insuseasca gesturile si ticurile acestuia. Pentru asta, a trebuit sa reproduca dentitia proeminenta a  cantaretului. Dintii din fata au fost un veritabil complex pentru acesta dar au facut totodata parte integranta din identitatea sa. Make-up artistul Jan Sewell a decis sa recurga la o proteza pentru ca acesta sa se apropie cat mai bine de infatisarea celebrului Freddie Mercury.

Povestea lui We Will Rock You este impresionanta. Una din cele mai mari calitati ale filmului Bohemian Rhapsody este acela ca vrea sa ne arate in cele mai mici detalii procesul creativ al trupei Queen. Chitaristul si bateristul trupei Queen au participat la producerea acestui film biografic. Geneza melodiei We Will Rock este cea care ne-a marcat cel mai tare. Aceasta spune multe despre mentalitatea bunavoitoare a grupului vis-a-vis de publicul sau. Producerea acestei melodii a fost initiata de catre Brian May. Dorinta acestuia din urma era aceea de a compune un imn generos capabil sa implice audienta in timpul concertelor la maxim. Cu alte cuvinte, un cantec pe care fanii i-ar putea interpreta alaturi de ei.

Vezi si:  Paper Lives: o drama de origine turca despre traumatismele din copilarie

Imnurile trupei sunt cu adevarat atemporale.  We Will Rock You”, “We Are The Champions”, “Bohemian Rhapsody”, “Another One Bites The Dust”, “Radio Ga Ga”, “I Want to Break Free, cu totii cunoastem pe de rost aceste melodii devenite culte, nu-i asa?

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *