Facebook, Messenger, Instagram- ultimele noutati pentru utilizatori

Facebook, Messenger, Instagram- ultimele noutati pentru utilizatori

La cea mai recenta conferinta Facebook F8, Mark Zuckeberg a prezentat ultimele noutati in ceea ce priveste Facebook, Instagram si Messenger. Inclusiv noul design pentru Facebook.

Anul 2019 a venit cu o multime de noutati pentru utilizatorii numeroaselor retele sociale precum Facebook, Instagram sau Messenger. Noile optiuni si functionalitati au fost facute publice in timpul conferintei anuale Facebook F8.

Facebook. Printre cele mai semnificative schimbari figureaza noul design al versiunii Web de la Facebook. Albul va fi predominant in noul design, inlocuind albastrul intr-un efort de cautare a simplitatii si rapiditatii mai ales.

Taburile pentru grupuri si pentru evenimente vor suferi si ele schimbari. Recomandarile pentru grupurile si pentru evenimente sunt foarte interesante. In plus, datorita fluxului de noutati, va fi mult mai usor sa impartasesti un anumit continut cu grupurile.

Messenger. In ceea ce priveste mesageria de la Facebook, fondatorul retelei sociale a promis sa reduca marimea aplicatiei, un fapt ce ii va permite sa fie mai rapida. Dar se lucreaza si la intarirea sau la marirea respectului sau a dreptului la viata privata pentru internauti.

Mark Zuckerberg a explicat de asltfel ca isi doreste sa lanseze o serie de schimbari in ceea ce priveste interactiunile private, dar si stocarea.

In plus, tabul cu « People » al aplicatiei va fi transformat in “Friends” si va permite de asemenea urmarirea intregii acturalitati in ceea ce ii priveste sau a story-urilor pe care acestia le publica pe Instagram.

Apoi versiunea Messenger pentru Windows sau pentru macOS va aparea si ea in acest an. In plus un dispozitiv pentru difuzarea de live-uri in mesageria instant, va fi si el introdus. Astfel ca Facebook va introduce si optiunea de Watch Together care va permite unui grup sa se uite impreuna la un videoclip in timp real.

Vezi si:  Facebook blocheaza contul a numerosi utilizatori, fara motiv aparent

Apoi, o functie « Friends& Familiy » a fost si ea dezvaluita. Aceasta este inca in curs de dezvoltare si ve permite regruparea mesajelor relatie unui grup de cunostinte.

Instagram. Marile noutati pentru Instagram vor include schimbari in ceea ce priveste story-urile si cumparaturile online. Reteaua sociala va propune de asemenea un nou aparat foto care integreaza modul « create » care va permite partajarea de fotografii si de videoclipuri cu filtre si stickere interactive. Deschizand astfel un story, vei avea 3 optiuni- camera, live si create.

De asemenea, Mark Zuckerberg a prezentat si optiunea de Donate care va permite adunarea de fonduri prin Stories.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *