Eu nu pot sa fac asta… dar ala cum poate, fara o mana sau fara un picior?

Eu nu pot sa fac asta… dar ala cum poate, fara o mana sau fara un picior?

Se zice ca nu pretuiesti ceva pana nu pierzi si din pacate pare sa fie un cliseu adevarat. Pana mea, cum ar zice orice pasare, n-ar trebui sa asteptam sa ajungem acolo si sa nu mai putem face chestii. Ar trebui sa ne bucuram de ce avem, constienti ca ce avem acum, nu vom avea tot timpul.

Din pacate, noi oamenii suntem prosti si nu suntem in stare sa ne bucuram de banii de astazi de exemplu, pentru ca noi ne gandim la milionul de maine. Proasta idee si prosti noi. De fapt lucrurile nu stau asa, trebuie sa traim in prezent, nu in trecut, nu in viitor. E normal sa ne gandim la trecut si e normal sa ne preocupam pana la un punct de viitor dar stop it man.

Apoi, nu ar trebui sa lasam chestiile sa ne lesine caci aia e, sunt oameni care nu s-au lasat doborati de nimic si ne demonstreaza constant ca se poate. Uite, ai mai jos doua exemple, doi oameni ce au luptat cu problemele lor si au reusit, oameni care nu s-au lasat doborati, oameni care au ales sa nu fie lenesi.

Eu nu pot sa fac asta... dar ala cum poate, fara o mana sau fara un piciorUn baiat care alearga la maraton cu un picior de metal, pentru ca toata familia lui face asta si el a facut asta de mic si si-a dorit mult. N-are un picior dar asta nu l-a oprit.

Sursa imagine: https://www.reddit.com

Tipa de mai jos, a terminat cel mai greu triatlon din lume desi are o paralizie ramasa in urma poliomelitei cu care s-a ales cand era mica. A impiedicat-o asta sa-si traiasca viata? NU, absolut deloc. Priveste-o si vezi speranta din ochii ei si din viata ei.

Vezi si:  We tried to fight the devil

Ce putem intelege de aici? E simplu, creierul este o arma mai importanta ca orice si depinde foarte mult cum naiba il folosim. Il putem folosi ca pe arma suprema ce ne poate impinge de la spate ca intr-un film porno, poate fi frana suprema ce ne poate opri sa iesim din pat, de teama sa nu patim nimc.

Tu cum alegi sa-l folosesti?

P.S Sa-mi fie iertata intrebarea, nu fac misto. Exista oare firme care fac haine sau incaltaminte pentru infirmi? Uite, cu privire la poza de mai sus clar ca acel baiat are nevoie de un singur pantof, de ce sa plateasca doi? Oare exista firme care fac asa ceva, haine sau incaltaminte special pentru infirmi sau pana mea, vreo retea de socializare/site, unde sa poata face schimb intre ei? Gen ok, eu mi-am luat o pereche, dar imi trebuie incaltamintea doar pentru piciorul drept, si tu ai nevoie de stangul, super! Hai sa facem schimb/troc etc.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *