Top 3 Carti De Dezvoltare Personala In acest deceniu

Top 3 Carti De Dezvoltare Personala In acest deceniu

Indiferent de ce ar zice lumea, sau de faptul ca din ce in ce mai putini oameni isi petrec timpul citind, exista o serie de carti, care prin prisma naturii lor, isi atrag cititorii, mai ales daca exista deja feedback pozitiv din partea altor citori. Vorbim astazi despre carti de dezvoltare personala (sau “self development” cum ar zice englezii), dar nu despre orice carti, ci despre cele mai populare ale acestui deceniu.
Asadar:

1. Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie – Jay Elliot, William S. Simon; La scurt timp dupa moartea lui Steve Jobs, aceasta carte a beneficiat de o explozie de popularitate. Nu numai ca introduce cititorii in atmosfera unei multinationale de top ca Apple, dar este scrisa si de un colaborator apropiat al lui Jobs, Jay Elliot, cel ce a ocupat timp de mult timp functia de vicepresedinte Apple, muncind practic zi-lumina, cot la cot, cu Steve Jobs. Chiar daca cele 312 pagini sunt scrise intr-o maniera usor subiectiva, informatiile oferite si modul nou de studiu al personalitatii lui Steve Jobs fac din aceasta carte sa fie cu siguranta un adevarat manual de (i)Leadership, ce trebuie sa fie prezent pe orice birou, oriunde in lume.

2. Tehnici de negociere – Pocket Business – Astrid Heeper; 128 de pagini de informatie bine scrisa. Desi nu se poate spune ca ar fi de ajuns pentru ca oricine sa devina un bun negociator, aceasta carte e practic o incursiune in lumea negocierilor, in care cititorii afla tot ceea ce presupune o negociere de succes, intrucat cartea include, pe langa descrieri amanuntite a fiecarei etape a acestui proces, si exemple concrete privind tehnici si modalitati de vanzare si negociere.

Vezi si:  Site-urile de matrimoniale chiar functioneaza? Cum gasesti femei singure

3. Te-ai nascut bogat – Bob Proctor; Daca ati vazut “Secretul” (The Secret), atunci cu siguranta stiti cine este Bob Proctor. Desi nu pot spune ca aceasta carte este una de Leadership, cele 200 de pagini va pot schimba total viata, intrucat Bob Proctor pune accent foarte mult pe beneficiile optimismului si a gandirii pozitive, bazandu-se pe “Legea Atractiei”, despre care de altfel, a mai vorbit in “The Secret” si in campaniile de promovare a acestui documentar. Desi suna a cliseu, aceasta carte chiar a schimbat vieti, astfel ca isi merita pe deplin fiecare banut in parte.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *