Dieta IIFYM (If it fits your macros)

Dieta IIFYM (If it fits your macros)

iifymIti doresti sa mananci orice iti doresti fara sa te ingrasi? Stiu, suna cliseic si aduce putin a clickbait. Adevarul este ca se poate. Totusi nu te lasa indus in eroare pentru ca prin ”orice” nu se intelege si “oricat”.

Dieta IIFYM presupune ca atata timp cat un aliment se incadreaza in macronutrientii pe care trebuie sa-i consumi, atunci il poti consuma. In functie de persoana, fiecare avem un numar de proteine, carbohidrati, grasimi si vitamine pe care trebuie sa-l consumam zilnic pentru a fi sanatosi. Daca acest numar nu este atins sau este depasit, lucrurile nu mai sunt atat de ok.

Cu IIFYM poti manca absolut orice, dar trebuie sa citesti mai intai valorile nutritionale ale alimentului si sa vezi daca acestea se incadreaza in limitele tale.

O aplicatie utila pentru a urma aceasta dieta se gaseste pe https://klorii.ro.

Dieta IIFYM se aseamana foarte mult cu numararea caloriilor, doar ca spre deosebire de aceasta se tine cont si de ceilalti macronutrienti, la fel de importanti pentru pastrarea musculaturii si a sanatatii. Din cauza aceasta, desi poti manca orice, te vei gasi nevoit, adesea, sa mananci din ce in ce mai sanatos pentru a reusi sa iti atingi limitele si a ramane in ele pentru toti macronutrientii.

Principalul avantaj al acestei diete este ca ofera pofticiosilor o cale de a slabi, fara sa renunte la acest viciu. Daca si tu te incadrezi in aceasta categorie, atunci dieta IIFYM ti se potriveste perfect. Mult success!

Salvează

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *