Despre Download

E o chestie simpla, pe care toti o facem. De ce sa nu recunosc, chiar si eu o fac, cu mentiunea ca in cazul anumitor artisti romani ca Cedry2k, Nimeni Altu’ sau Ceilalti, prefer sa si cumpar albumele, in semn de respect pentru ei. De ce downloadez totusi albumele, daca tot le cumpar? Well, cu exceptia lui Nimeni Altu, marea majoritate a artistilor isi ofera albumul sub forma de CD si un in format mp3, lucru care clar ma dezavantajeaza pe mine, intrucat marea majoritate a timpului mi-o petrec in fata laptop-ului, acolo unde pot sa stochez linistit cate melodii vreau.

Si chiar daca majoritatea dintre noi foloim Utorrent, cunoscatorii stiu ca cele mai bune fisiere se gasesc in locurile old school. Adica unde…? Pe huburi, adica stiti voi, locurile alea unde faceti sharing, un fel de retea unde user-ii pot comunica si pot face exchange de fisiere. Sigur, unele hub-uri nu sunt mereu active, astfel ca de cele mai multe ori, trebuie sa aveti o lista huburi functionale si mereu active, in special daca sunteti genul care petrece foarte mult timp urmarind filme sau ascultand muzica.

Ce viitor au HUB-urile in fata avalansei de Torrents? Well, nu prea sumbru, chiar daca multe lume sustine contrariul. De ce? Pentru ca spre deosebire de Utorrent sau Bittorrent, hub-urile sunt folosite de oameni din aceeasi tara, astfel ca viteza de transfer a datelor poate ajunge in unele cazuri s la 100 Mb/s.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *