Descopera care sunt cele mai interesante lucruri despre Zanzibar

Descopera care sunt cele mai interesante lucruri despre ZanzibarVrei sa mergi in vacanta in Zanzibar? Atunci trebuie sa stii ca ai luat cea mai buna alegere. Zanzibar este locul cu plaje frumoase in care te vei putea lasa dezmierdat de soare zile intregi. Potrivit https://zanzibar.ro/vacanta/ o vacanta in Zanzibar este cea mai buna alegere pe care o poti lua.

   Iata de ce este Zanzibar atat de minunat

Este o destinatie sigura

Zanzibar este o insula sigura fara boli sau conflicte. Aici oamenii sunt primitori, sinceri si calzi. Nu exista malarie sau febra galbena, deci poti veni aici cu inima larg deschisa. Pe langa asta mai trebuie sa stii ca Tanzania este una dintre cele mai stabile tari din punct de vedere militar.

Zanzibar are doar 2 anotimpuri ploioase

Mai exact, unul mic in luna Noiembrie si inca unul care tine din Aprilie pana in Mai. Ce inseamna acest anotimp? Sunt cateva picaturi de ploaie care te vor racori in zilele toride. Nu trebuie sa te sperii deoarece vremea va fi la fel de calduroasa.

Localnicii sunt prietenosi

Poate fi destul de ciudat pentru tine ca localnicii sunt atat de prietenosi. Am putea spune ca sunt mult prea prietenosi si ca pentru tine ar putea fi mult prea mult mai ales daca nu esti obisnuit cu oameni straini atat de prietenosi.

In Stone Town vei avea parte de gratare in fiecare seara

Principalele preparate la aceste gratare sunt fructele de mare proaspete. In Stone Town vei avea parte de gratare in fiecare seara. Pe langa aceste fructe proaspete mai poti gusta banana prajite, cartofi prajiti, clatite sau sucuri fresh din fructe exotice.

Religia Zanzibarului este musulmana

In momentul in care ajungi in Zanzibar vei vedea ca persoanele de sex femin sunt imbracate ca orice femeie de religie musulmana. Nimeni nu se imbraca ostentativ  si mai mult decat atat fetele fac si baie imbracate in hijab, burca dar si alte haine care sunt specifice acestei religii.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *