De ce plansul este benefic pentru spirit?

De ce plansul este benefic pentru spirit?

Stiai ca plansul este foarte benefic pentru sanatate? Un fenomen social care este foarte rau vazut din punct de vedere social, dar care are o multime de beneficii pentru spirit. Si totusi, daca incerci sa iti ascunzi lacrimile in fata celor din jur, este foarte posibil sa faci asta si cand esti la tine acasa si cand nimeni nu te vede.

Nu trebuie sa iti fie rusine atunci cand simti nevoia sa plangi. Ba chiar din contra. Sa plangi este un lucru foarte benefic. Ne-am nascut cu aceasta capacitate care vine cu o multime de beneficii, care ne sunt chiar necesare.

Plansul iti poate ameliora buna dispozitie. Acest lucru poate parea imposibil. Nu-i asa? Si totusi, plansul are un efect vindecator pentru spirit. Deci daca traversezi o perioada foarte grea din cauza unei rupturi sau din cauza pierderii unei persoane foarte dragi, plansul iti va face mult bine.

Este adevarat ca este vorba despre o forma in care iti poti arata tristetea, dar vei reusi in acelasi timp sa te eliberezi de toate emotiile pe care le tii in tine. Vei lasa astfel emotiile sa se exprime si spritul se va elibera de tot ce il afecteaza. Dupa ce se va elibera, se va simti mai bine si vei avea o alta perspectiva asupra situatiilor prin care treci.

Plansul te elibereaza de stres. Ai plans deja in situatiile care ti-au cauzat doar frustrare? Uneori plangem nu doar din cauza tristetii, ci si din cauza faptului ca un lucru este foarte stresant pentru noi. Acest lucru poate sa fie un proiect de la locul de munca, un sef care e pe capul nostru, o materie de la scoala sau un examen pe care nu il putem trece.

Vezi si:  Rabdarea: beneficii si importanta

Iar dorinta de a izbucni in lacrimi este de fapt frustrare, manie si neputinta. Sunt toate eforturile depuse care nu dau roade si care sunt in van. Iar plansul te va ajuta sa te elibrezi de stresul acumulat cu care nu mai ai cum sa avansezi.

Plansul te ajuta sa te relaxezi. Plansul nu numai ca iti va permite sa ai o mai buna perspectiva asupra situatiilor, ci iti va permite in acelasi timp sa te relaxezi. Poate ajuta la eliberarea de tensiunile acumulate in corp sau spirit.

Sa plangi este ca si cum asi spune « stop » spiritului contra tuturor gandurilor negative care te asalteaza si care apar fara sa le poti controla.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *