Cum isi poate da seama partenerul ca acesta conteaza cu adevarat pentru tine?

Cum isi poate da seama partenerul ca acesta conteaza cu adevarat pentru tine?

Iubirea nu ar trebui sa fie presupusa. Iubirea ar trebui sa fie intretinuta si rutina este principalul sau inamic. Din acest motiv, ar trebui sa incerci sa ii demonstrezi partenerului mereu ca este foarte importante pentru tine.

Oare cand ai avut oportunitatea ultima data de a-i demonstra partenerului tau ca este foarte important pentru tine? Stresul si obligatiile zinice ne duc intr-o stare, care- sa recunoaste- nu ne prea permite sa ne intretinem relatia. Dar iubirea ar trebui sa fie intretinuta, sa fie plina de mici placeri si stimulata sau intarita.

Orice ar fi, intr-o relatie, cea mai mare greseala este sa presupui lucrurile. Declaratiile sau demonstratiile de iubire pot sa dispara incet – incet si cuplul ajunge sa traisca intr-o rutina. Si in cele mai grave cazuri, se ajunge si la o ruptura.

De aceea, ar trebui sa avem mereu grija de realtia noastra pentru a mentine echilibrul in cadrul ei si un caracter cat mai sanatos.

Trebuie ca partenerul noastru sa inteleaga mereu ca suntem alaturi de el si ca il iubim cu adevarat.

Respecta-i spatiul. Chiar daca un cuplu este format din doua persoane independente, fiecare are nevoile sale, necesita intimitatea sa si timp pentru el singur.

Este necesar deci sa ii lasi partenerului suficient loc sau spatiu pentru ca acesta sa faca lucrurile singur sau cu grupul sau de prieteni.

Alungati rutina. Rutina este cel mai mare inamic al relatiei. Din acest motiv, ar trebui sa facem orice pentru a o alunga. Deci o zi obisnuita se poate transforma din cand in cand intr-o zi mai deosebita sau mai speciala. Iesiti in oras la cina si demonstrati-va iubirea si dovediti ca este foarte important pentru voi sa aveti grija de relatia voastra. Mai puteti gati ceva acasa, sa suprindeti partenrul cu un cadou sau cu ceva care adora cu adevarat.

Vezi si:  Cum ne putem arata gratitudinea in viata de zi cu zi?

Nu uitati de contactul fizic. Beneficiile contactului fizic sunt numeroase. Atat la nivel psihic cat si la nivel mental. Poate reduce nivelul de cortizol, « hormonul stresului », poate stimula productia de serotonina si poate intari legaturile emotionale.

Aveti incredere. Increderea este foarte importanta in sanul cuplului. La fel ca si stima de sine, respectul, cinstea si comunicarea. Deci inainte de a avea incredere in cel de langa noi va trebui sa gasum un echilibrul mintal si psihologic. Este in acelasi timp o modalitate excelenta de a-i demonstra cat conteaza.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *