Criza economica? Nu-i nimic, hai in Europa!

In toata lumea este criza economica, am citit ca magazinele de haine incep sa fie afectate si ele, in asa hal incat au inceput sa vanda haine in rate, orice fel de haine, chiloti, ciorapi orice :D . Hai la magazin, hai la un chilot in rate =))).

Insa chiar nu mi pasa, am aflat de o oferta misto de tot. De la CFR prin intermediul InterRail Global Pass, dau vreo 400 de euro cu tot cu TVA si timp de o luna ma pot plimba cu trenul prin Europa. E decis, ma duc in Suedia la sor mea, stau putin imi vad nepoata, si apoi .. plec vad eu pe unde, Elvetia? Germania? Franta? Grecia? Irlanda? Anglia, ma duc peste tot :D, Sunt sigur ca o sa ma descurc, doar am experienta de la Sighisoara ( prietenii stiu ).

Totusi mi se pare nasol sa ma duc doar eu… as dori sa vina cineva cu mine? nu vrea nimeni sa vina? Sunt sigur ca o sa fie a lot of fun! Toti care ma stiu pe mine, fuji, damyen, dein, cretu, screech, arici, etc etc, o luna, in Europa, ca in Eurotrip, mi scuuuuzi :))))

Un lucru e sigur, clar o sa fie o aventura de neuitat!

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *