Chevrolet anunta sosirea unui pick-up electric Silverado pentru anul 2022

Chevrolet anunta sosirea unui pick-up electric Silverado pentru anul 2022

Incet dar sigur, Chevrolet se impune in sectorul masinii electrice

In 2021, mai mult ca niciodata, constructorii de masini vor sa reuseasca sa ia virajul electric pentru restul cursei. De cativa ani deja, diferitele parcuri de masini incep sa se electrifice. Este si cazul lui Chevrolet care ne-a obisnuit in ultimii ani cu masini impunatoare si destul de poluante.

Insa, dupa cum spuneam mai sus, in ziua de azi este primordial sa inovezi pentru a ramane in cursa celor mai buni producatori de masini. Proprietatea grupului General Motors, Chevrolet tocmai a anuntat lansarea viitorului sau pick-up 100% electric Silverado EV. Mark Reuss, presedintele General Motors a declarat deja ca Chevorlet urmeaza sa folsoeasca platforma ULtium EV pentru a duce la bun sfarsit acest proiect. Presedintele a mai declarat ca uzina Factory Zero a General Motors urmeaza sa fie pusa la dispozitie marcii Chevrolet pentru asamblarea acestui vehicul.

Intreaga identitate Chevrolet intr-o masina electrica

Conform ultimelor informatii pe care am reusit sa le obtinem, Silverado EV ar trebui sa fie capabil sa parcurga aproximativ 650 de kilometri cu o singura incarcare. Daca acest lucru se confirma, acest model de la Chevrolet ar trebui sa intre in concurenta directa cu Model S 2020 Long Range Plus oferit de Tesla. In plus, formatul pick-up electric va propulsa marca Chevrolet pe o piata extrem de concurentiala, alaturi de alti constructori cunoscuti precum Ford, Nikola, Rivian sau Tesla cu al sau Cybertruck.

In cadrul unui comunicat, Marl Reuss a declarat ca vehiculele care provin de la fabrica Factory Zero vor schimba lumea si modul in care aceasta lume percepe masinile electrice. Acesta din urma a mai afirmat faptul ca Chevrolet Silverado EV va relua tot ce fidelii cumparatori de pick-up-uri adora sa cumpere insa in versiune electrica. Chevrolet intentioneaza sa comercializeze Silverado EV si sub forma de flota pentru companii.

Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre scoala de soferi

Astfel, General Motors adauga odata cu Silverado EV in catalogul sau. Se vor mai adauga pe parcursul acestui an si Hummer EV si Cruise Origin, tot camionete electrice pana la sfarsitul anului. Silverado este asteptat deja de un timp. In martie anul trecut, producatorul a declarat ca mai multe pick-up-uri electrice de masa de la GMC si Chevrolet se vor alatura noilor modele de Hummer.
Silverado electric va ajunge cel mai probabil la reprezentanta spre sfarsitul anului 2022.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *