Cele mai extravagante destinatii turistice de descoperit

Cele mai extravagante destinatii turistice de descoperit

Daca dispui de foarte multi bani, de curaj si daca iti place in acelasi timp riscul calculat, iata cateva sugestii de destinatii turistice extravagante care te vor surprinde si te vor incanta deoportiva.

Antarctica, Titanic, o insula pustie… totul se poate vizita daca esti dispui sa platesti pretul. Nu-ti uita ochelarii de soare si sa uzi plantele inainte de a pleca.

Vila Muraka. Daca esti gata sa platesti in jur de 50 000 de euro pentru o noapte de exotism, atunci trebuie sa iti indrepti atentia asupra primei vile submarine din lume. Este un apartament « plutitor » care face parte din instalatiile companiei Hilton din Maldive. Imagineaza-ti cum va fi sa inoti printre pesti…

Titanic. Ai vazut filmul, ai ascultat de foarte multe ori cantecul lui Celine Dion, acum a venit timpul sa vizitezi epava celui mai tragic si mai trist naufragiu din istoria maritima. Titanicul se afla la aproximativ 3800 de metri in profunzimea apelor inghetate din Atlanticul de Nord.

O insula in Maldive. Pentru cei mai norocosi turisti de pe planeta, insulele exotice de exceptie sunt cea mai buna alegere. Pot alege de exemplu, insula privata Voavah care apartine canalului « Four Seasons », cu un amplasament de exceptie, in atolul Baa. Odata ajunsi aici va veti putea bucura din plin de solitudinea oceanului infinit si de o vila pe masura.

Camera albastra. Sa ramanem in universul « Four Seasons », dar de data aceasta, mercurul va scadea putin in termometre. Camera Albastra din regiunea Whistler din Columbia Britanica serveste cele mai scumpe feluri de mancare din lume. Vei parasi hotelul cu limuzina si apoi elicopterul te va duce pe un adevarat camp de gheata si intr-o grota inghetata vei lua masa, o masa demna de familia regala.

Vezi si:  CFR baga trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia

Insula lui  Sir Richard Branson. Vrei sa traiesti ca si un miliardar, chiar daca pentru o singura noapte? Necker Island, insula privata a lui Sir Richard Branson din insulele virgine britanice te astepta cu 74 de acri pe care vei gasi resedinte foarte luxoase pentru 65000 de euro pe noapte.

Poarta Infernului. Craterul Darvaza sau Poarta Infernului este un camp de gaz natural din Turkmenistan din Asia Centrala. Aceasta « poarta infernala » a aparut in anul 1971 din cauza materiaelor de foraj folosite de o echipa de cercetatori rusi si locul arde in mod constant de atunci. Se poate oare ceva mai bucolic decat atat?

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *