Cele mai bune festivaluri ale verii 2019

Cele mai bune festivaluri ale verii 2019

Festivalurile verii vor incepe in curand in Romania si am putea spune ca cei care adora sa se distreze, chiar au de unde alege. Locuri izolate, line-up-uri de calitate si peisaje pitoresti… ce ai putea cere mai mult?

Cluj – Napoca nu adaposteste cel mai mare festival de film, ci si cel mai mare festival de muzica. Untold, Chapter 5 va avea loc in acest an intre 1- 4 august si a vandut toate biletele, chiar inainte sa anunte ce artisti sunt in program. Astfel ca, printre artistii din acest an se numara Bastille, David Guetta, Loco Dice, Martin Garrix si multi altii.

Aproape de Cluj-Napoca, in couna Bontida, Electric Castle este un alt festival de muzica extrem de popular. Un festival care imbina muzica, tehnologia si arta alternativa, acest festival este cel care aduna in acelasi timp fonduri pentru restaurarea castelului Banffy.

In acest an, va avea loc intre 17 si 21 iulie si vor canta pe scena sa Limp Bizkit, Florence+The Machine, grupul de rock american Thirty Seconds to Mars si grupul de rock britanic, Bring Me The Horizon.

Jazz in the Park este un festival de muzica in aer liber care reuneste numerosi artisti locali, dar si internationali, in centrul orasului, dar si in alte locuri, un lucru care face ca acesta sa fie un eveniment foarte cool si relaxant, amestecand muzica si alte activitati. In acest an, va avea loc intre 4 si 7 iulie.

Tot in aer liber, a patra editie a Music Outdoor Experience, MOX, va avea loc intre 11- 14 iulie la Coada Lacului Dragan, la aproape o ora de mers de la Cluj- Napoca, cu MC Xander si Silent Strike pe afis. Pentru fiecare bilet, se vor planta 10 copaci in Valea Draganului pentru a se construi o noua padure.

Vezi si:  Traditii de nunta in Transilvania

Cea mai insorita destinatie, Constanta, va adaposti si ea mai multe festivaluri de muzica in sezonul estival. Organizatorii Untold au inaugurat aici un festival, numit Neversea, care va avea loc in acest an, intre 4 si 7 iulie. Festivalul aduna un amestec de EDM, de pop si de electro.

La Mamaia, Sunwaves este un festival pentru toti fanii muzicii tehno si electro. Are loc de 2 ori pe an si prima parte a avut loc intre 25 aprilie si 1 mai.

La sud de Constanta, plaja Tuzla va fi locul de desfasurare al festivalului Dakini, in 27 iunie pana in 1 iulie.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *