Cei mai buni caini de prada pe care ii poti avea

Cei mai buni caini de prada pe care ii poti aveaVrei sa ai parte de cei mai buni caini de prada? Atunci trebuie trebuie sa citesti acest articol care te va ajuta sa faci cea mai buna alegre. Acceseaza https://rasedecaini.ro/fug-dupa-prada/ pentru a avea parte de cele mai  bune animale de companie.

  Iata care sunt cainii de prada pe care ii poti avea

Labradorul Retriever

Este unul dintre cei mai populari caini de prada pe care ii poti avea. Este o rasa loiala, energica si isi va incanta stapanii. In plus rezista la temperaturi scazute si poate  inota cu usurinta in ape reci.  Se poate adapta cu usurinta atat la curte cat si la bloc.

Golden Retriever

Golden Retriever este un caine bun de prada pe care te poti baza in orice moment. In plus acesti patrupezi sunt entuziasti, loiali si sunt foarte usor de dresat. Sunt animale de companie deosebite pentru familii si au o reputatie foarte buna pentru intelegerea pe care o au cu copii.

Beagle

Este un caine de prada cu o voce puternica si cu un simt al mirosului foarte bine dezvoltat. Aceasta rasa este cea pe care te poti baza atunci cand vrei sa ai un caine puternic, de prada. Pe langa asta este un animal deosebit de companie pentru toate tipurile de familie. Este prietenos si jucaus si te poti baza pe el in orice moment.

Springer Spaniel englez

Este un caine de prada cu abilitati foarte bune. Poate fi comparat cu cainii Golden Retriever si cu labradorii deoarece este la fel de ager. In plus datorita dimensiunilor sale mici poate patrunde prin locuri mici si stramte. Este un caine de familie si iti poate face ziua mai frumoasa si mai vesela.

Setter irladez

Este un caine cunoscut pentru blana sa roscata si are o agilitate gratioasa. Este un caine bun de prada, este harnic si determinat. In plus sunt foarte prietenosi si afectuosi. Sunt animale blande de companie si sunt perfecte pentru toate tipurile de familie.

Cainii sunt animalele de companie pe care te poti baza in orice moment. Acesti pot fi cei mai buni prieteni pe care ii poti avea dar si un sprijin atunci cand ai nevoie de asta.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *