Ce poti lucra de acasa?

Ce poti lucra de acasa?

Lucrul de acasa face cu ochiul mai tuturor. Adevarul e ca posibilitatea de a fi propriul sef face cu ochiul oricui, chiar daca in realitate (iar aici vorbesc din proprie experienta), lucrurile nu sunt nici pe departe pe atat de usoare pe cat se crede. Cred ca cea mai mare problema cu lucratul de acasa are legatura cu motivatia. Timpul trece atat de usor, iar tentatiile sunt atat de mari, incat nici nu va puteti da seama cat de repede poate trece o zi fara sa faceti nimic productiv. Asta nu ar fi o problema neaparat, ci mai degraba ca zilele pierdute se pun la socoteala, astfel ca la sfarsitul lunii va puteti trezi cu cateva zerouri in minus.

Totusi, pentru cei care stiu sa-si organizeze timpul, iata cateva job-uri pe care le puteti obtine foarte usor de acasa:

  • completarea de sondaje de opinie. Poate parea ca e munca de chinez batran, insa odata ce va formati mana, puteti scoate lejer 300-400 de dolari americani pe luna, cu maxim 1-2 ore de munca pe zi.
  • content writing. Subsemnatul inclusiv castiga o mare parte din venituri scriind articole si lucrari pentru cei care au nevoie de continut pentru propriile site-uri. Nu aveti nevoie de cunostiinte, ci doar de o doza de rezistenta la stres si de abilitatea de a face o munca repetitva si moderat platita. Marele avantaj al acestui tip de job e faptul ca oricine poate scrie articole, indiferent de varsta sau de timpul avut la indemana;
  • marketing afiliat. Pentru acest tip de activitate, care de altfel e si foarte banoasa, e nevoie de cunostiinte mai multe. Trebuie sa stiti atat cum sa promovati produse si sa optimizati site-urile astfel incat sa convingeti cumparatorii sa achizitioneze produsele prin intermediul link-urilor afiliate, dar si sa stiti sa reparati anumite probleme ce se pot ivi la site-uri. Unul dintre cele mai bune bloguri de pe urma carora puteti afla cum sta treaba cu afilierea, e cel al lui Claudiu Farcas.
  • diferite task-uri online, in functie de cunostiintele tehnice avute. In Romania sunt cateva mii de freelanceri care castiga lejer $1000 pe luna pe site-uri ca Fiverr sau alte platforme de freelancing. Unii fac bani din programare, altii din promovarea site-urilor web in timp ce altii doar prelucreaza fotografii sau continut video.
Vezi si:  Schimbarea cartuselor imprimantei - proces simplu si necesar pentru utilizatorii imprimantelor si multifunctionalelor

Ideea e ca se pot face bani si de acasa. Daca nu aveti abilitatile tehnice necesare, nu e neaprat o problema. Ele se pot invata cu usurinta in termen de cateva luni, doar cu un pic de vointa si cu o conexiune buna la Internet.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *