Ce masina poti alege in 2019?

Ce masina poti alege in 2019?

Salonul Auto Mondial de la Paris a marcat, se pare, renuntarea la motorul diesel si revenirea in forta a modelelor pe benzina, hibride sau electrice. Care sunt noutatile pe care va trebui sa mizezi in 2019?

Dupa 20 de ani de hegemonie, se pare ca masinile diesel au cazut in dizgratie. Sunt din ce in ce mai in voga masinile care nu sunt atat de poluante, mai ales cele pe benzina, cu mai putini cilindri, care se combina cu motoarele electrice pentru a da nastere celor mai frumoase masini agreabile la condus si econome. Iar in functie de profilul tau de utilizare, masina electrica poate sa fie si ea cea mai buna alegere.

Masina pe benzina- 3 noutati de incercat. Fiat 500X, un crossover mai nou si mai performant.

Un nou look, motoare noi.. cea mai recenta varianta a micului Suv italian a evoluat foarte mult. Are motoare pe benzina, FireFly, mai economice, mai silentioase si mai ecologice decat ale predecesorilor sai.

Peugeot 508, clasa familiala. Familiile care nu vor sa aleaga un SUV, pot sa descopere noua Peugeot 508. Versiunea break este anuntata pentru ianuarie 2019. Are noi motoare pe benzina- 3 cilindri 1.6 PureTeach in versiune 180 sau 225 de cai.

Suzuki Swift, o citadina aproape hibrida. Minunatul sau sistem micro-hibrid asista motorul pe benzina 1.2 Dualjet, in timpul accelerarii. Deci te poti bucura de un condus mai placut, dar si de reducerea emisiilor de CO2 sau al consumului.

Masinile hibride pentru a reduce poluarea. Modelele care asociaza un motor pe benzina si un motor electric, pot sa parcurga intre 30 si 50 de km in modul « zero emisii ». Deci daca nu faci mai mult de 50 de km pe zi, ai garantia ca nu mai risipesti un strop de benzina, ca nu mai poluezi inutil… dar si ca vei circula in liniste.

Vezi si:  Rolul Esențial al Designului de Ambalaj în Succesul Produselor Tale

Masinile hibride- trei modele de incercat.

Renaul Clio in versiune hibrida. A cincea generatie de modele Clio prezinta cele mai economice modele de motoare  si semneaza o veritabila revolutie pe piata.

Honda CR-V, un 4X4, cu un consum foarte scazut. In versiunea sa hibrida, modelul CR-V este cel care propune un motor pe baza de benzina, cu un consum foarte scazut, asociat cu 2 motoare electrice, pentru rotile din fata si din spate.

Mini Countryman Cooper, Se, ALL4, so British. Primul modelhibrid al marcii are un motor de trei cilindri 1, 5 turbo si un motor electric pentru rotile din spate.

Masinile electrice, ideale pentru trasee mai scurte. Pe langa faptul ca nu polueaza, acestea sunt si foarte economice. Au castigat in autonomie – Renault Zoe, sunt sic- Citroën DS 3 Crossbak E-Tense si sunt minunate in versiune SUV- Hyundai Kona.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *