Bursa de valori a incheiat un parteneriat cu platforma Aurachain

Bursa de valori a incheiat un parteneriat cu platforma AurachainAnul 2021 vine si cu o veste noua, platforma Aurachain este noul partener IT al Bursei de Valori Bucuresti si al Depozitarului Central.  Vezi mai multe stiri din bursa pe https://capitalul.ro/bursa/ .

Acest parteneriat urmareste sa dezvolte si sa modernizeze piata de capital prin implementarea a doua solutii tehnice care sa duca la o simplificare dar si la o automatizare a procedurilor.

   Iata ce implica acest parteneriat

”Beneficiind de o poziție unică în piața de capital, Depozitarul Central este un furnizor de servicii pentru instrumentele financiare, registru pentru emitenții listați la bursă, la fel cum este un sistem pentru reglarea tranzacțiilor sigure. Depozitarul Central este o structură care are nevoie de o transformare digitală, în special în actualul context global și trebuie să-și automatizeze cât mai mult posibil și cât mai sigur procesele pe care le derulează, într-o manieră transparentă și predictibilă, în concordanță cu actualul cadru de reglementare. Sunt convinsă că noul parteneriat cu Aurachain va fi unul de succes care va aduce valoare serviciilor oferite de Depozitarul Central și va reprezenta începutul unei cooperări solide și pe termen lung în alte zone de activitate”, a mentionat Silvia Buicanescu, directorul general al Depozitarului Central.

Prima solutie pe care Aurachain a oferit-o este aceea de digitalizarea procesului de vot pentru Adunarea Generala Anuala si Adunarile Generale Extraordinare. Platforma digitala pe care Aurachain a pus-o la dispozitia participantilor ofera prin intermediul tehnologiei blockchain transparenta si predictibilitatea care au fost cerute de actualul cadru de reglementare. Mai mult de atat aceasta tehnologie ofera siguranta.

O a doua solutie la fel de importanta este cea de digitalizarea procesului online prin care investitorii isi pot deschide conturile de tranzactionare prin intermediul unui serviciu standardizat, mai mult de atat Depozitul Central va furniza oricarui nou investitor toate informatiile de care are nevoie.

Aceasta solutie care este dezvoltata de platforma Aurachain le va facilita investitorilor accesul la piata romana de capital intr-o maniera care este complet automatizata si care mai presus de orice este sigura. Toate actiunile precum: inregistrarea, identificarea, verificare, recunoasterea faciala dar si Know Your Client vor fi facute bineinteles intr-un mediu mult mai sigur si automatizat, si anume  mediul digital.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *