Asistentul Google este acum capabil sa citeasca mesajele Telegram, WhatsApp si Slack si sa raspunda

Asistentul Google este acum capabil sa citeasca mesajele Telegram, WhatsApp si Slack si sa raspunda

Amazon a reusit sa se bucure de succes cu Alexa, sa determine un numar mare de persoane sa foloseasca asistentul virtual pus la dispozitie. Se poate mandri cu faptul ca este unul din primii care dispun de un difuzor inteligent de pe piata si ca la acest lucru au colaborat o multime de alti dezvoltatori de pe piata. Asistentul Google poate sa faca multe lucruri in aceeasi maniera, insa multi dintre voi vor spune ca nu dispune de un suport suficient pentru dezvoltatori terti. Google depune eforturi in a integra serviciile de mesagerie cele mai raspandite si recent a adaugat un suport de lectura si de raspuns pentru mesajele Telegram, WhatsApp sau Slack.

Asistentul Google este mai degraba lipsit de substanta in momentul cand vine vorba de citirea si raspunsul la orice mesaj care a fost trimis. Daca folosesti altceva in afara de mesajele stocate in Android sau Google Hangouts, emiterea unei comenzi de tipul – citeste mesajele –ar ignora tot ce ti s-a trimis, chiar si de pe aplicatiile cele mai populare de pe Android. Acest lucru inseamna ca tot ce ti se trimite prin intermediul unor aplicatii Android precum WhatsApp, Telegram, Slack, Facebook Messenger, Signal, WeChat sau altele ar putea pur si simplu sa fie ignorate de asistentul Google.

Se pare ca unele persoane din comunitatea Android au remarcat o schimbare in felul in care Google Assistant integreaza aceste platforme de mesagerie. Nu am auzit vorbindu-se inca de niciun anunt oficial din partea lui Google in acest sens insa testele au aratat ca in momentul in care lansezi comanda – citeste mesajele – Google Assistant este capabil sa citeasca mesajele unor aplicatii precum Telegram, WhatsApp si Slack. In plus, poti chiar si raspunde la aceste mesaje, la fel cum raspunzi la un SMS clasic.

Vezi si:  Ce este Google Adsense?

Vei sti ca aceasta functionalitate este operationala pe aparatul tau. Dupa ce ai lansat comanda mentionata anterior va aparea un mesaj care te intreaba daca doresti sa autorizezi Google Assistant sa acceseze mesajele tale si notificarile. Este singura modalitate prin care Google Assistant iti poate citi mesajele, accesand datele de notificare. Drept urmare, daca un mesaj contine imagini, clipuri video sau sunete, Google Assistant iti va spune ca mesajul contine decat un atasament si ca nu ti-l poate arata.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *