IBM lucreaza la un ceas care se transforma in tableta

IBM lucreaza la un ceas care se transforma in tableta

In iunie 2019, IBM a depus brevete pentru un ceas inteligent cu totul si cu totul diferit. Sub cadru vor exista numai putin de sapte panouri care se depliaza pentru a transforma ceasul in smartphone sau in tableta, in functie de nevoi.

James Bond ar trebui sa supravegheze indeaproape proiectele IBM deoarece inginerii Big Blue au un ceas in plan care i s-ar potrivi de minune. Un melanj de ceas inteligent, smartphone si tableta, un obiect futurist al carui fisa tehnica incepe sa fie dezvaluita incetul cu incetul de IBM. Principalele informatii au fost recuparate de catre LetsGoDigital.

Putem vedea un ceas mai gros si mai impozant decat cele oferite de concurenta actuala, cu panouri OLED ascunse sun ecranul principal care se depliaza in functie de utilizare. Initial, acesta se poate transforma intr-un smartphone ideal pentru gameri, intr-un dispozitiv ideal pentru verificare e-mailurilor de catre oamenii de afaceri sau intr-un dispozitiv ideal pentru lansarea apelurilor.

Apoi, depliind alte panouri, dispozitivul ia forma unei tablete. In total exista 8 panouri pe care este posibil sa le depliezi pentru a obtine o mai mare suprafata de afisare.

Mai este inca mult de lucrat la ecranele pliabile. De notat este faptul ca acest concept de ecran pliabil dateaza inca din anul 2016 insa au fost validate recent de catre INPI. Dar acest lucru nu inseamna ca acest ceas inteligent va sosi prea curand pe incheieturile noastre. Asta deoarece anul 2019 a demonstrat ca tehnologiile ecranului pliabil nu sunt inca puse la punct, mai este inca mult de lucrat la aceste ecrane, mai sunt mult teste de efectuat. Galaxy Fold inca nu a reusit sa treaca testul jurnalistilor si Mate X este inca in teste, inca nu a fost lansat niciun telefon pliabil in mod oficial.

Vezi si:  Din nou, despre SEO: cum influenteaza optimizarea decursul unei afaceri?

In schimb, ceea ce e sigur, e ca ceasul inteligent castiga din ce in ce mai multe functii inteligente, este din ce in ce mai bun si mai dotat. Ergonomia este una excelenta. In plus, ar putea fi echipat cu un senzor foto sau cu o cartela SIM pentru a putea fi folosit si pe post de telefon.

Inca nu este clar modul in care va functiona acest dispozitiv insa este cu adevarat impresionant si nu vom vedea un display cu rama ceea ce este extrem de interesant. Daca acest proiect va vedea lumina zilei ramane de vazut deoarece in 2018, IBM a depus numai putin de 9000 de brevete, fara sa isi duca insa mai departe ideile.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *